Svédország NATO-csatlakozásáért lobbizik Pressman amerikai nagykövet

2023. szeptember 15. 15:19

Az amerikai nagykövet hangsúlyozta, a Magyar Honvédség minden egyes vadászgépe svéd repülőgép, és minden egyes repülőgépet a svéd hadsereg támogatásával tartanak fenn.

2023. szeptember 15. 15:19

A hvg szerint David Pressman pénteken egy magyar újságírókkal folytatott beszélgetésen azt mondta, a Magyar Honvédség minden egyes vadászgépe svéd repülőgép, és minden egyes repülőgépet a svéd hadsereg támogatásával tartanak fenn.

Az amerikai nagykövet szerint

Magyarország pontosan tisztában van azzal, hogy Svédország csatlakozása milyen hatalmas előnyökkel járna a szövetség minden tagja számára”.

Pressman arra is emlékeztetett a hvg szerint, hogy maga Orbán Viktor is kijelentette, hogy támogatja Svédország NATO-tagságát, és „várják a magyar kormány és a magyar Országgyűlés gyors intézkedését” az ügyben.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. szeptember 17. 12:57
Ez esetben, mivel az idén valami 400 mrd forintot fizet be a magyar állam az EU kasszájába "tagságiként", akkor a kócos fogú verhofstadt befoghatja a pofáját?
darling
2023. szeptember 16. 22:08
Nyilván egy terjedelmes árnyék ül az urakkal / Pressmann úr "asszonnyal" szemben, h ekkora a felhőtlen smúz! Az ígéret biztos, csak a lehetőség bizonytalan az árnyékkormány számára. Dobreva jobban tenné, ha nem ígérgetne felelőtlenül, fedezet nélkül. Dehát a remény hal meg utoljára...számukra is.
omega
2023. szeptember 16. 13:56
"A Magyar Honvédség minden egyes vadászgépe svéd repülőgép, és minden egyes repülőgépet a svéd hadsereg támogatásával tartanak fenn" Ez eddig is így volt, te barom. Amerika mindenkit a keblére ölel, akinek fegyvert szállít? Hogy mekkora idióta ez a féreg.
zatoicsi
2023. szeptember 16. 10:34
Szerencsétlen gyerekei. Borzasztó lehet két szarszagú buzeráns közt felnőni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!