Sajtószabadság Jámbor módra!

2023. szeptember 14. 13:47

Ezúton is szeretném jelezni a Jámbor András úrnak, hogy tettével, amellyel később még büszkélkedett is, súlyosan megsértette a sajtószabadságot!

2023. szeptember 14. 13:47
JÁMBOR András
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

„Sajtószabadság Jámbor módra!

A nemrég a Nézőpont Intézet által 0 százalékos támogatottságúnak mért Párbeszéd országgyűlési képviselője felelősségre vont azért, hogy mi szerepel a Célpont adásaiban, illetve számon kérte rajtam, hogy az általa preferált témák miért nem kerülnek terítékre. 

Ezúton is szeretném jelezni a Jámbor András úrnak, hogy tettével, amellyel később még a TikTok csatornáján is elbüszkélkedett, súlyosan megsértette a sajtószabadságot. Tisztában vagyok vele, hogy a szólás és sajtószabadságot az önhöz hasonló szélsőbaloldali, nézeteket képviselő emberek szeretik két lábbal tiporni, viszont nekünk, konzervatív értékrendet képviselő személyeknek fontos az alapvető szabadságjogok védelme!

Tisztelettel megkérem a képviselő urat, hogy a jövőben a beavatkozási kísérletek helyett ragaszkodjon a jól bevált módszerhez, amely szerint az újságíró kérdez, a politikus pedig a legjobb tudása szerint válaszol a sajtó képviselőinek kérdésére!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik