Rejtély: Dobrev Klára felbukkant a kötcsei pikniken

2023. szeptember 09. 12:35

Mutatjuk a DK megoldását.

2023. szeptember 09. 12:35

A Telex arról ír, hogy szombat reggeltől sorra érkeznek a kormánypárti és kormányhoz közel álló emberek a kötcsei Dobozy-kúriához, hogy meghallgassák Orbán Viktor beszédét, aki zárt körben vázolja a Fidesz politikájának fő irányvonalait. Hangsúlyozzák:  

feltűnt egy meglepetésvendég is a környéken, 

méghozzá a DK EP-képviselője, más néven a párt árnyékkormányának miniszterelnöke, Dobrev Klára.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap kollégái képet is lőttek a politikusról, ahogy autójával elhajt a kúria bejárata előtt, közvetlenül ott, ahova a kormánypárti meghívott vendégek is érkeznek. A kép itt látható.

A Telex megkereste az ügyben a DK sajtóosztályát, akik azt válaszolták:

Dobrev Klára ma reggel a saját kertjükből indult el Kalocsára, a Paprikafesztiválra.

Mint kiderült, a politikus családjának nagyon közel van a nyaralója a Kötcsei Találkozóhoz. Azt is megtudhattuk, hogy Dobrev Kláráék a hétvégéket ott szokták tölteni a nyaralójukban. Az időzítés azért mindenképp érdekes, írja a portál, hiszen azt már régóta lehetett tudni, hogy mikor lesz a kötcsei piknik. 

Nyitókép: You Tube

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. szeptember 12. 20:54
Persze; timmermanusz teli lökte a száját,a genyójával, most menekül fogatmosni!!!!!
urban63
2023. szeptember 10. 16:01
Na de mint nem lehet érteni? Présember parancsára hallgatózni akart a zárt körű ülésen, vagy provokálni, hátha olyant mondanak neki, hogy cirkuszt csinálhatnak. Mi is egy présemberes esti vacsi utáni beszélgetésen náluk,otthon megjelennénk, juj mi lenne? Megasztán nyaraltak egész nyáron a kiképző tisztjeiknél... még stílusuk sincs :(
KBA98
2023. szeptember 10. 09:39
Mi ebben a rejtély? Ott lakik! Ott van a házikójuk!
Kozmosz
2023. szeptember 10. 03:41
Megdugtad a Klárát... hiihii....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!