Őszi szezonnyitó: Orbán Viktor Kötcsén fejti ki új gondolatait

2023. szeptember 09. 10:23

A polgári pikniket 2004 óta rendezik meg.

2023. szeptember 09. 10:23

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a miniszterelnök kötcsei beszédei rendszerint programalkotó diskurzusnak számítanak – erről ifj. Lomnici Zoltán beszélt a lapnak az őszi politikai szezon nyitányának számító polgári piknikkel kapcsolatban. A Századvég jogi szakértője közölte: az eseményen Orbán Viktor meghatározza a kormányzati feladatokat és irányvonalat az elkövetkező időkre. A polgári pikniket 2004 óta rendezik meg, ahol 

a kormányfő zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról, amit aztán hatalmas nemzetközi figyelem követ.

„Az elmúlt években tapasztalható szélsőbaloldali-liberális nyomásgyakorlás és a keleti szomszédunk területén vívott proxyháború okozta politikai és gazdasági kihívások közepette kiemelten fontos a polgári-nemzeti közösség összetartása és együtt gondolkodása. A kormányfő ezzel kapcsolatos gondolatait – példátlan nemzetközi figyelem mellett – megismerhette a közvélemény a Tucker Carlson-interjúból, amely ugyanakkor 

számos olyan gondolatébresztő felvetést tartalmazott, amelyek bővebb kifejtésre adnak lehetőséget” 

– mondta el ifj. Lomnici Zoltán. 

A Századvég jogi szakértője a kötcsei piknikkel kapcsolatban közölte, hogy azon hagyományosan szellemi muníciót, politikai iránymutatást kap a polgári oldal a miniszterelnöktől és a jobboldal meghatározó szereplőitől.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook


 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. szeptember 10. 18:35
reakcio1969 2023. szeptember 09. 15:16 Miért hazudnak? Mert Orbán egy hazug, képmutató, felelősséget nem vállaló, sunyin sunnyogó alak. ÉS a fejétől bűzlik a FIDESZ hala.
ThunderDan
2023. szeptember 09. 15:18
Este ŐRJÖNGÉS lesz... ... illetve hát várjunk csak: már most megy az ŐRJÖNGÉS, lásd lentebb.
reakcio1969
2023. szeptember 09. 15:16
Kíváncsi lennék arra, hogy mi a véleménye egy fideszes szavazónak arról, hogy a hivatalos verzió szerint OV végigdolgozta az egész nyarat és csak augusztus 20. után ment el pihenni. Szerintem is megérdemli, félreértés ne legyen. Ehhez mindenkinek joga van. De ennek ellenére augusztus 11-én levideózták Ungár Péter testvérének horvátországi villájánál, ahogy jön ki a vízből és megy be a villába. Ez is rendben lenne, A nyílvánosság elől augusztus 8-15 között eltünt. Vajon mit csinált? De ami ennél fontosabb utólag is miért hazudnak? Hogy nyugodtan nyaraljon nem jó válasz, mert már hazajött.
rocktoberi-2
2023. szeptember 09. 15:12
Csak 147 komment? Nyomás, libsik! Vinnyogjatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!