Ötmilliós büntetést kapott a „cigánybűnözés” kifejezés használata miatt Novák Előd

2023. szeptember 26. 13:30

A Mi Hazánk képviselője kijelentette, ezután is használni fogja ezt a kifejezést.

2023. szeptember 26. 13:30

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedden döntött Novák Előd kéthavi tiszteletdíjáról az Országgyűlés. Mint ismert, a Mi Hazánk képviselője még egy májusi felszólalása miatt kerülhet bajba.

Novák a közösségi oldalán számolt be arról, hogy 5 millió forintos büntetést kapott az Országgyűlésben tett kijelentései miatt. A Mi Hazánk frakcióvezető-helyettese bejegyzésében kijelentette, 

„Kövér László elvárása ellenére nem vagyok hajlandó a régi SZDSZ-es találmánynak megfelelően megélhetési bűnözésnek nevezni a cig@nybűnözést”,

ahogy eltérő kultúrájúnak sem a kulturálatlan cigányokat, faji alapú kirekesztésnek a jogos szegregációt, pusztán részeges kocsmai szóváltásnak a gyilkos késeléseket”

Majd azzal folytatta, „nem vagyok hajlandó menekültnek hívni a kontinenshódító migránst, nemzetközi jogvédőknek a globalista bűnpártolókat, vendégmunkának a legalizált migrációt, szabadságharcnak a globalisták terveinek a kormány általi megvalósítását”.

„Hazugság volna rendszerváltásnak a módszerváltást”

A Mi Hazánk politikusa szerint „hazugság volna felszabadulásnak nevezni a megszállást, rendszerváltásnak a módszerváltást, békeszerződésnek a békediktátumot, a nemzeti összetartozás ünnepének a magyarság legnagyobb gyásznapját, külhoni magyar kisebbségi érdekképviseletnek a kollaboráns besimulást, szocialistának a szociális érzékenységgel nem rendelkező, ellenben idegen érdekeket kiszolgáló szocionistákat, Isten ajándékának a hazánkat felvásárló idegeneket” – sorolta.

Novák Előd bejegyzése teljes terjedelmében alább olvasható:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. október 20. 10:02
Devla, devla, dikházz körül, és mi a cél? Novák múljon ki, vagy a cigánybünözés?
hajni38
2023. szeptember 26. 19:40
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL: A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A KSH Népességtudományi Intézet szerint 560 ezer, a Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer de mindenképp 700 ezer alatt van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerüen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány önkormányzati képviselők bemondásait adták össze, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számolnak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELÖKET hogy ne vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak
counter-revolution
2023. szeptember 26. 17:41
Igenis van cigánybűnözés!
KBA98
2023. szeptember 26. 17:20
Miért? Mit mondott? Ha már semmiről nem lehet beszélni, akkor miről beszélünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!