Ötmilliós büntetést kapott a „cigánybűnözés” kifejezés használata miatt Novák Előd

2023. szeptember 26. 13:30

A Mi Hazánk képviselője kijelentette, ezután is használni fogja ezt a kifejezést.

2023. szeptember 26. 13:30

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedden döntött Novák Előd kéthavi tiszteletdíjáról az Országgyűlés. Mint ismert, a Mi Hazánk képviselője még egy májusi felszólalása miatt kerülhet bajba.

Novák a közösségi oldalán számolt be arról, hogy 5 millió forintos büntetést kapott az Országgyűlésben tett kijelentései miatt. A Mi Hazánk frakcióvezető-helyettese bejegyzésében kijelentette, 

„Kövér László elvárása ellenére nem vagyok hajlandó a régi SZDSZ-es találmánynak megfelelően megélhetési bűnözésnek nevezni a cig@nybűnözést”,

ahogy eltérő kultúrájúnak sem a kulturálatlan cigányokat, faji alapú kirekesztésnek a jogos szegregációt, pusztán részeges kocsmai szóváltásnak a gyilkos késeléseket”

Majd azzal folytatta, „nem vagyok hajlandó menekültnek hívni a kontinenshódító migránst, nemzetközi jogvédőknek a globalista bűnpártolókat, vendégmunkának a legalizált migrációt, szabadságharcnak a globalisták terveinek a kormány általi megvalósítását”.

„Hazugság volna rendszerváltásnak a módszerváltást”

A Mi Hazánk politikusa szerint „hazugság volna felszabadulásnak nevezni a megszállást, rendszerváltásnak a módszerváltást, békeszerződésnek a békediktátumot, a nemzeti összetartozás ünnepének a magyarság legnagyobb gyásznapját, külhoni magyar kisebbségi érdekképviseletnek a kollaboráns besimulást, szocialistának a szociális érzékenységgel nem rendelkező, ellenben idegen érdekeket kiszolgáló szocionistákat, Isten ajándékának a hazánkat felvásárló idegeneket” – sorolta.

Novák Előd bejegyzése teljes terjedelmében alább olvasható:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Elvehetik Novák Előd kéthavi tiszteletdíját

A Mi Hazánk képviselője még egy májusi felszólalása miatt kerülhet bajba.

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik