Orbán Viktor fogadta Giorgia Melonit (VIDEÓ)

2023. szeptember 15. 13:01

„Európában konzervatív fordulatra van szükség” – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

2023. szeptember 15. 13:01

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Georgia Meloni az V. Budapesti Demográfiai Csúcson tartott beszédet.

„Giorgia Meloni olasz miniszterelnök Magyarországra látogatott.

Európában konzervatív fordulatra van szükség.

Magyarország és Olaszország mutatják az utat!” – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. szeptember 16. 11:54
Meloni meghivta Ursulát Lampedusa szigetére, hadd lássa, milyen ott a helyzet a több ezres, erőszakos afrikai férfi között, akik fellökik a carabinieriket és követelőznek, mintha menekülésük oka Olaszország lenne. A franciául tudók Franciaországba akarnak menni, a többi Németországba jobb szociális ellátás reményében . Az odavezető út hosszú. A német, francia, spanyol, norvég NGO-hajók, melyeket kormányuk is finansziroz, miért nem viszik hozzájuk ? Miért nem küldenek értük rep.járatot, ha annyira szükség van utánpótlásra a nyugdijrendszer fenntartására, ahogy ezt már a németek kiszámitották (évente 5OO ezerre) ? Qualifikált emberek kellenek. Ha 3 éven belül megtanulnak németül, van szakképzettségük, akkor 3 éven belül ném.állampolgarok lesznek. Kiváncsian várjuk, hogy Ursula jön-e megtekinteni a délolasz partokat . Meloni nem akar quótázni, ő a külső európai HATÁRVÉDELMET sürgeti. Világosan, érthetően kommunikál, nem az előre megirt szövegeket olvassa fel...
irmag2
2023. szeptember 16. 03:44
Szép volt, de a karikás ostorral nemcsak csattogtatni lehet!
Pelso j.
2023. szeptember 15. 15:11
Fura, amit mond. Az esetleges konzervatív fordulathoz a fidesznek semmi köze sem lesz. Egyébként, mekkora örömködés volt itt, hogy erős jobbos szövetségben Meloni, Salvini, OV majd együtt vezetik Európát....:)
mondeos
2023. szeptember 15. 14:21
Heló!Vissza az egész! A függetlenojjektív sajtóban nem erről volt szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!