Ők hoznák újra lendületbe a baloldalt – nézze meg, kik voltak ott a SzázSzó találkozón!

2023. szeptember 09. 18:36

A kormányváltásról ábrándozó pesti értelmiség a Margitszigeten gyűlt össze.

2023. szeptember 09. 18:36
null

Nem csak Kötcsén zajlanak az események, szombaton ugyanis megszervezték a SzázSzót, a Farkasházy Tivadar balatonszárszói telkén megrendezett liberális-baloldali fórum szellemi örökösének szegődő rendezvényt. Az Ujhelyi István–Farkasházy Tivadar-összefeszüléssel felvezetett eseményen számos mostani vagy expolitikus, többek között Niedermüller Péter, Márki-Zay Péter, Kuncze Gábor és Bod Péter Ákos is megjelent – a galéria itt megnézhető!

Ismert művészek szintén kilátogattak a Margitszigetre, 

köztük a programokat felvezető Galkó Balázs, Jordán Tamás és Szalay Kriszta színészek. 

Hernádi Judit állítólag az utolsó pillanatban lemondta a megjelenést.

A Political Capital-társalapító Somogyi Zoltán Facebook-bejegyzésében tette közzé, hogy délután moderátorként ugyancsak hivatalos volt a margitszigeti rendezvényre:

Ma több programom is lehetett volna. Orbán Viktor Kötcsén, Vona Gábor zászlót bont…Én, a szintén ma zajló, Ujhelyi István és csapata által szervezett Százszó programján fogadtam el egy felkérést beszélgetés moderálására, ahol a Mi lesz a világban 50 év múlva? kérdését teszem fel Oltai Kata művészettörténésznek, Szentesi Éva írónak, és Nagy Zsolt színművésznek.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Újhelyi István Facebook-oldala

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2023. szeptember 11. 03:13
Oltai Kata művészettörténész, Szentesi Éva író, és Nagy Zsolt színművész mind olyan ember, aki eddigi tevékenysége alapján hiteles választ tud adni arra a kérdésre, hogy mi lesz 50 év múlva, bravó.
Lakat1983
2023. szeptember 10. 13:30
Olyan emberek beszélnek arról, hogy "hol fog tartani a világ ötven év múlva", akik azt se tudják, mi lesz ötven perc múlva. Levitézlett szadesz-árvák a ködben. Kétszázan, bazmeg.
Lakat1983
2023. szeptember 10. 13:16
Bazmeg, ezeken már röhögni sem érdemes. Totális zsákutca az egész "ellenzék".
nyugalom
2023. szeptember 10. 13:01
Pellusosok előnyben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!