Nem az ’50-es években vagyunk, ahol Klárika nagypapája a népi demokráciát építette Rákosi oldalán

2023. szeptember 27. 21:44

Ne vicceljünk már!

2023. szeptember 27. 21:44
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ne vicceljünk már! Nem az ’50-es években vagyunk, ahol Klárika nagypapája a népi demokráciát építette előbb Rákosi aztán Kádár oldalán. A demokráciát nem demokratizálni kell, hanem művelni. De nem üres lózungokkal, más zsebében turkálással, fenyegetőzéssel. 

Ha valakinek van ideje és türelme végigolvasni a már unalomig ismételgetett közhelyeket, akkor látni fogja, a »szavazzatok rám és minden jobb lesz« mantrán túl, az árnyak úrnője egyetlen szót sem szólt a békéről, bevándorlásról, a nemzeti szuverenitásról, határon túliakról, családokról, munka alapú társadalomról, adókról – azon kívül, hogy emelni fogja. Komolyan ezek kezébe akarjuk adni az országot?! Soha! Dobrev = Gyurcsány, Gyurcsány = sikertelen kormányzás, Dobrev = újabb morális és anyagi csőd.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Dobrev Klára

Népszava

Idézőjel

Demokratizáljuk a demokráciát.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 04. 20:59
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az, aki legkevésbé kell a magyaroknak. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Lajoss
2023. október 01. 11:04
Biczitomi,hívd inkább a biztonságiakat…:)
Mandiner444hu
2023. szeptember 28. 10:49
Ha bukik a Fidesz jön vissza az Apró klán
llnnhegyi
2023. szeptember 28. 09:05
Dobrev Klára született komenista RIBANC! Ne felejtse el senki! Alapból gonosz,hazug természetű! Aus Haus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!