Nagy Zsolt: Dramaturgiai fordulat volt, hogy „csak dagasztjuk a szart”

2023. szeptember 13. 14:44

A színész csak fel akarta rázni a közönséget ezzel a „dramaturgiai fordulattal”.

2023. szeptember 13. 14:44
null

Nagy Zsolt a Klubrádió vendége volt, ahol azt mondta: sajnálja, hogy a hétvégi SzázSzó című rendezvényen elmondott beszédéből csak azt vette ki a média, hogy „hangoskodik itt egy színész”, és amikor azt mondta, hogy „két órája csak dagasztjuk a szart”, az szerinte csak egy dramaturgiai fordulat volt. 

Elmondta azt is: azt várta volna ettől a rendezvénytől, hogy szellemi pörgéssel fog találkozni. Azonban azt vette észre, hogy egyre több a politikus arc a környezetben, és nem értette, hogy mi a rendezvény fókusza – fogalmazott, hozzátéve, számára feszültséget okozott ez.

Az a baj, hogy morálisan és erkölcsileg teljesen romokban van ez az ország”

– mondta a színész. Szerinte az a probléma, hogy az ellenzéki elit tagjai nem őszinték a szándékaik tekintetében. „A politikában meghatározó arcok most az ellenzéki oldalon nem beszélnek őszintén, és csak a saját pecsenyéiket sütögetik" – fogalmazott. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. szeptember 13. 19:12
Szerinte csak "dramaturgiai fordulat" volt a "dagasztjuk a szart" kijelentés, aztán elmondja, hogy szerinte valójában csak dagasztották a szart. A baloldal szekerét csupa szellemi fárosz hajtja, na.
GrumpyGerald
2023. szeptember 13. 19:00
Őszinte gyerek, amolyan művészféle. Kár, hogy a százszói "Dagasztjuk A Szart" a fő alakítása az elmúlt 10-15 évből. Többre is vihette volna, csak sajnos az ellenzékiség nehéz gúnya, porba dönti a lelket...
catalina11
2023. szeptember 13. 18:27
kevés ilyen rossz arcú, gusztustalan figura van, mint ez az állandóan hőbörgő, fröcsögő csepürágó... ja nem, azért van néhány...
catalina11
2023. szeptember 13. 18:25
Nagy Zsolt: Dramaturgiai fordulat volt, hogy „csak dagasztjuk a szart” ezzel próbálkoztam én is, mikor anyám rájött, hogy bukásra állok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!