Milyen igaztalanok is voltak a vádak a mi állítólagos oroszbarátságunkat illetőleg

2023. szeptember 28. 17:22

Mindent a maga összefüggéseiben kell nézni.

2023. szeptember 28. 17:22
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Látja kedvesem, milyen igaztalanok is voltak a vádak a mi állítólagos oroszbarátságunkat illetőleg. Ha valóban oroszbarátok lennénk, nem állnánk a török-azeri terjeszkedés mellé. Ráadásul az örményeket még a konzervatív normalizmus csodálatra méltó országa, Irán is támogatja. Mindent a maga összefüggéseiben kell nézni. Mindig az adott szituáció függyvénye, kik éppen a barátaink. 

Nem, nem az olaj meg a gáz itt a lényeg, rossz nyomon jár. 

Üzletelni bárkivel lehet, végső esetben még a szövetségeseinkkel is, arról nem is szólva, hogy az üzleteink majd mindig veszteségesek, nem vette észre? Mi aszerint barátkozunk, hogy éppen, hol, ki a nagyobb gazember. Ugyanis mi az elvek emberei vagyunk, és az eszméinkért áldozatokat is hozunk.”

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2023. október 04. 05:26
Most ki bántott, fam?
Dixtroy
2023. szeptember 29. 08:16
"Ugyanis mi az elvek emberei vagyunk, és az eszméinkért áldozatokat is hozunk." Nem baszd meg, nem vagyunk az elvek emberei, ez nem indiánregény, hogy ki a jó és ki a rossz, és ha a libernyákok megfejtették, akkor az kötelező mindenkire, felejtsd el ezt a faszságot. A "szegény" kurdok kezdték el az örményeket irtani, szóval őket se szeresd annyira, az azeriek és az örmények is brutálisan irtották egymást, lehet véralgebrázni, hogy ki a mocsokabb szemét, pont mint az ukránok és az oroszok. Az egészhez semmi közünk, ez az ő ügyük, nevetséges lenne egy tízmilós országnak ugrálnia, mikor az oroszok és a törökök sem tudják megoldani a feladványt, ez a póz pusztán jóemberkedés, le vagytok szarva vele együtt.
Európai téridő
2023. szeptember 29. 06:31
Morállóf@x neked, oda, ahova, FAM!
Hangillat
2023. szeptember 28. 22:57
Etilénfarkas műfarkasprémjén a zipzár megakadhatott és előbukkant a valódi farkasbunda tele farkascseresznyével. Ettől bódul bele az itt minden- gaz, ember is. Farkas önkínzás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!