Márki-Zay Péter üzent nekem

2023. szeptember 26. 12:20

Ha már megtisztelt a figyelmességével, szeretnék visszaüzenni.

2023. szeptember 26. 12:20
null
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Márki-Zay Péter üzent nekem.

Ha már megtisztelt a figyelmességével, szeretnék visszaüzenni (de ebből nem csinálunk rendszert).

Polgármester úr, Ön semmit sem értett meg abból a katasztrófális vereségből, amelyet a magyar emberek döntése nyomán tavaly elszenvedett.

Üdvözlettel:

Menczer Tamás”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2023. szeptember 26. 17:30
Menczer Tamás Úr, nem tartom valószínűnek hogy, Maki „úr” bármit is képes értelmezni, felfogni.
Ergit
2023. szeptember 26. 15:02
Szerintetek mekkora esélye van MZP-nek egy kényszerzubbonyra? 49,99!% - szerintem.
Hangillat
2023. szeptember 26. 14:39
Porszívó ügynök? Elhiszem, ha látom amint port szív fel orron, szájon keresztül. A balseviknek bolsevista módra a kisebbség szavazata kell, mert úgy az a többség, csak a rezsim azt nem ismeri el, így az antidemokratikus, tehát minden eszköz törvényszerű a rezsim megdöntésére. Ha a választók 99%-a ellene van, úgy azok megtévesztett tömegek.
packó_
2023. szeptember 26. 12:27
OFF Szeptember 26-án hajnalban Szárazajtán 26 helyi magyart ejtettek foglyul, a 21 éves Nagy Sándornak és 25 éves bátyjának, Andrásnak baltával vágták le a fejét az iskolaudvaron, Szép Albertné Málnási Regina (50 éves), Szép Albert (49), Németh Gyula (62), Németh Izsák (51), Elekes Lajos (38), Szabó Benjám (62), Gecse Béla (34), Málnási József (35), Szép Béla (42) és Tamás László (38) életét sortűzzel oltották ki a falu népe szeme láttára. A többi túszt a helyi románok kérésére békén hagyták, de a későbbiek során a faluból a csendőrök még hetven-nyolcvan férfit hurcoltak kifosztott otthonaikból a földvári gyűjtőtáborba, ahol többségük életét vesztette. Olteanu bandája ezt követően többek között Csíkkozmáson, Csíkszentléleken, Csíkdánfalván, Csíkmenaságon, Csíkszentsimonban és Csíkszentmártonban kegyetlenkedett a magyar lakossággal, október 8-án Csíkszentdomokoson követtek el mondvacsinált ürüggyel újabb vérengzést, amelynek tizenegy személy esett áldozatául. szekelyhon.ro
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!