Leváltani Orbán Viktort

2023. szeptember 26. 17:30

Úgy látom egyesek kezdik belátni, hogy nem volt jó ötlet az ex-miniszterelnök alá igába hajtani a fejüket.

2023. szeptember 26. 17:30
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu

„Csodálatos látni, ahogyan az ellenzéki politikusok szépen lassan ráébrednek arra, hogy áldozták fel minden céljukat egy érdekében, hogy legyőzzék Orbán Viktort. Erről egyébként Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője is őszintén beszélt a 48 percben.

Gyurcsány Ferenc az elmúlt tíz évben szépen lassan felemésztette az összes ellenzéki pártot, még a radikális jobboldalnak indult Jobbikot is, így ma már az ellenzék gyakorlatilag egy néven említhető a baloldallal. Ám közel sem olyan könnyed ez a románc, amely az ellenzéki összeborulás inkább szappanoperába illő fordulatait jellemzi.

Az önkormányzati választások közeledtével ismét izzik a levegő a pártok vezetői között, úgy tűnik ezúttal Ungár Péter sem biztos abban, hogy jövőre pártjával támogatni fogja Karácsony Gergely főpolgármestert, és azt sem bánná, ha a politikus végre tiszta vizet öntene a pohárba a mikroadomány-botránnyal kapcsolatban.

A műsorban az LMP politikusa továbbá azt is hangsúlyozta, hogy a szivárványnak itthon nincs történelmi múltja és a magyar homoszexuálisokon sem segít, ha kihasználják őket azok, akik a diverzitásipari komplexumból élnek annak érdekében, hogy jóemberkedjenek.

Azt is bevallotta, hogy Gyurcsány Ferenc rögeszméje lett, hogy »nincsenek ügyek, csak Orbán Viktor« és valószínűleg sok kritikát és ejnye-bejnyét fog kapni házon belül az elhangzott álláspontjával kapcsolatban, ami nem csoda, hiszen ezzel gyakorlatilag szembe ment a Gyurcsány-féle ellenzéki frakciófegyelemnek.

Úgy látom egyesek kezdik belátni, hogy nem volt jó ötlet az ex-miniszterelnök alá igába hajtani a fejüket, sutba vágva a pártjuk eredetei céljait és értékeit — feltéve, ha van/volt ilyen — és nem lehet alternatívát adni a választóknak csupán azzal az üzenettel, hogy minden mindegy, csak váltsuk le Orbán Viktort.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bf109g14
2023. szeptember 28. 11:01
Végre egy józan gondolat az ellenzék részéről. Bár így maradna, de sajnos az az érzésem, az LMP szépen be fog pucsítani gyurcsánynak, legfeljebb a szavak szintjén hőzöngve kicsit. Miért nem akad egyetlen tökös, hiteles, botrányoktól mentes ellenzéki politikus, akire jó szívvel lehetne szavazni? Költői volt, fletó úgyis bedarálná.
Palatin
2023. szeptember 27. 22:04
AZ SINCS MAGÁNÁL, AKI KOMOLYAN GONDOLJA, HOGY AZ ELLENZÉK VALAMIT IS JOBBAN CSINÁLNA MINT A FIDESZ. Ezt a gazdaságot, ezt a rendszert csak elrontani lehet, és ehhez valóban ért az ellenzék. Tölük semmi jóra nem számíthatunk. A KORMÁNYVÁLTÁSBAN NEM HOGY "BIZNÁNAK" AZ EMBEREK, HANEM KIMONDOTTAN RETTEGNEK TÖLE. Hogy visszajöjjön a 2010 elötti bolsi rémálom,a nyomor a korrupció, az ország vagyonának ellopása? Az egész ellenzéki hacacáré mögött nincs más, mint Gyurcsány beteges vágya a revans után. Egyszerüen bosszút akar állni Orbánon és a népen, hogy leléptették. Még hogy ö egy jobb Magyarországot akar fabrikálni.. Ki az sügér aki ezt elhiszi? Ö ezt se nem akarja, se nem tudná. Az Orbán-kormány kiválóan vezeti Magyarországot, nekik valóban "HUNGARY FIRST" A magyarok többsége ezt akarja, és nem egy újabb bolsi felfordulást. Gyurcsány és idegenlégiója Magyarországot nem hazájának, hanem prédájának tekinti ahogy ezt már bizonyította. Az Orbán-kormányt leváltani egy ÖRÜLTSÉG lenne.
Selamat
2023. szeptember 27. 09:38
A valamikori szebb jövőjük lehetőségét akkor kúrták el végleg az lmp-sek, mikor gyurcsánnyal, amúgy teljesen szükségtelenül összeálltak. Ezt már soha nem fogják kiheverni. Ű bajuk Mertek volna akkor nagyok lenni, mikor lehetőségük volt rá.
letsgobrandon-2
2023. szeptember 26. 22:57
fletkány monomániás orbánfóbjait nem lehet gyógyítani... de ez így pont jó a Fidesznek :))) ... a vicsorgó idegbetegek nem szimpatikusak a magyaroknak :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!