Kutyakomédia

2023. szeptember 26. 07:17

Pornósztárra hivatkoztak, Szabó Tímea pedig Rákosihoz hasonlította a magyar kormányfőt. Ezernyi szó, nulla cselekvés.

2023. szeptember 26. 07:17
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Mindenesetre tény, hogy tegnap a Jobbiktól a DK-ig a régi slágereket tették fel az ellenzéki lemezlovasok. A nagy ellenzéki buliban továbbra is az a téma, hogy a kormány ötszázezer migránst szabadítana az országra (miközben mindenki pontosan tudja, hogy az unióban azon kevés államok közé tartozunk, ahol az illegális bevándorlóknak nem terem babér). Az is elhangzott, hogy kár kekeckedni a svédekkel a NATO-csatlakozás miatt (miközben éppen ők bírálnak alap nélkül, folyamatosan, gusztustalanul minket). Az MSZP elnöke az ismert magyar pornósztárra hivatkozott forrásként, majd megállapította, hogy fideszes kutyakomédia zajlik, Szabó Tímea pedig Rákosihoz hasonlította a magyar kormányfőt. Szóba került az élelmiszer-önrendelkezés, a pandémia elleni küzdelem és ezernyi olyan téma, amelyek még csak tételesen sem kapcsolódnak a miniszterelnöki megnyitóhoz.

Ezernyi szó, nulla cselekvés. Ha ennyit tud az ellenzék, kezdjük kapisgálni, miért szereznek rendre egyharmadot 2010 óta. Tényleg az a helyzet, hogy saját témái ebben az országban jelenleg csak a kormánypártoknak akadnak. Az ellenzék működése siralmas, elégtelen, hogy pontosan idézzük a roppant értékes forrást: kutyakomédia a javából.

Nem az a gond, hogy rossz hangot ütnek meg. Az sem, ahogyan megpróbálnak összekaparni valamit érvként maguknak. Mint ahogyan az sem oszt és szoroz önmagában, hogy éppen ki beszél az ellenzéki padsorokból (ennek már régóta semmi jelentősége): a baj – számukra – pusztán annyi, hogy vesztesnek látszanak. Ahogyan azok is. Munka helyett a homokozóban ütögetik egymást kislapáttal, az eszetlenebbje még dömperrel is fejbe vágja önmagát. Szerintem ez nem politikai műhelymunka, hanem önsorsrontás. Úgy látszik, teljesen reménytelen, hogy mostanában értelmes, konstruktív módon hozzászóljanak a nemzeti sorskérdésekhez, így aztán marad a kormány, amely viszont remekül felülkerekedik a rakoncátlankodó nebulókon. Most itt tartunk. Bocsánatot kérek az érintettektől, de szerintem egyelőre itt is maradunk.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 26. 16:43
És gyurcsány nem háborodott fel, mondván: "El a kezekkel Rákositól, ö a mi emberünk volt."
zakar zoltán béla
2023. szeptember 26. 15:16
+++++++++ Fábry Szabolcs írása a 10.oldalon!!!!!!!!!!!!
states-2
2023. szeptember 26. 09:22
Ugye, nincs csodálkozni való a kétharmadokon, ez a választék, ez a komcsi alternatíva. Orbán úgy beszélt félórán keresztül, hogy abban minden pont, vessző, hangsúly a helyén volt, ezek meg küzdöttek, nem vele, hanem az édes anyanyelvükkel.
llnnhegyi
2023. szeptember 26. 09:16
nefelejcs -918 ! dr miniszterelnök a szellemes pikirt megjegyzésekben verhetetlen: Tegnap a Parlamentben Gyurcsány Ferencet dicsérte, hogy imponáló ahogyan kiállt felesége mellett!! / -:)) tudnivaló,hogy első feleségét dobta,ahol diplomáját lopta/ Sok sikert kívánt neki. Azért magyarázom,hogy tízezrek értsék, tovább adják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!