Kiderült, ki a titokzatos hölgy, akivel Gyurcsány Ferenc futott Budapesten

2023. szeptember 10. 14:06

Lehull a lepel.

2023. szeptember 10. 14:06

Amint arról a Mandiner is beszámolt, Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán adta hírül, hogy nekivág a vasárnap délelőtt rendezett 38. WizzAir Budapest Félmaratonnak. A pártelnök Varju László képviselővel az oldalán pózolt a közreadott képen (majd szintén vele fényképezkedett a célbaérést követően). 

Ezt is ajánljuk a témában

 

A verseny közben azonban érdekes dologra lettünk figyelmesek: a Budapest Sportiroda alkalmazásában (amelyen keresztül követni lehetett a versenyzők teljesítményét) a „Demokratikus Koalíció 1.” nevű csapat tagjaiként Gyurcsány mellett bizonyos Keszthelyi Dorottya szerepelt (Varju pedig nem). Mindez a képernyőn így nézett ki: 

Forrás: BSI applikáció

Kíváncsiak voltunk, kivel alkot tandemet a baloldali politikus. Kérdésünkre a DK sajtóirodája válaszolt. Tájékoztatásuk szerint Keszthelyi vezető szerepet vállal a párt sportkabinetjében, valamint a DK futóklubjában is. Ennél azonban mélyebben is megmerítkezik a pártpolitikában, 

ő ugyanis a Demokratikus Koalíció XIII. kerületi választókerületi elnöke és helyben önkormányzati képviselő – természetesen a DK színeiben. 

Azt is megtudtuk, hogy Varju László Nagy Richárddal alakított közös csapatot, aki Keszthelyi Dorottya mellett a futóklub másik elnöke, valamint a párt óbudai választókerületi alelnöke. 

Nyitókép: Instagram, Gyurcsány Ferenc hivatalos oldala

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. szeptember 11. 21:36
Vaddisznó ági tolja ferit, bolgár tehenet keféli timmermanusz!
Hill
2023. szeptember 11. 10:27
Varjú a titokzatos hölgy 😂😂😂
Lakat1983
2023. szeptember 11. 01:59
Futottak még.
backsplash
2023. szeptember 11. 01:11
Mindent értek. Előle futott a Gyurcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!