A szembesávban, záróvonalat átlépve közlekedett egy mentő az Üllői úton a Karácsony-karók miatt

2023. szeptember 22. 20:40

A Karácsony-karókkal elkerített, egyébként teljesen üres biciklisáv miatt kellett veszélyesebb útvonalat választania a mentőnek.

2023. szeptember 22. 20:40

Szokatlan fotót közölt Kubatov Gábor Facebook-oldalán pénteken. A fényképen az látszik, hogy az Üllői úton a mentőautóknak a szembesávban, záróvonalat átlépve kell közlekedniük.

Karácsony Gelgely veszélyes játékot űz az emberi életekkel”

– írta közösségi oldalán a politikus. Mint fogalmazott: „az Üllői úton a mentőautóknak a szembesávban, záróvonalat átlépve kell közlekedniük a Karácsony-karók miatt.”

Mutatjuk az eredeti bejegyzést:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bohár Dániel

Origo/888

Idézőjel

Az ügyről a független-objektív sajtó sokáig nem számolt be, de aztán megérkezett a megoldás.

Nyitókép: Facebook

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marycarry
2023. szeptember 24. 14:08
Pontosan ez történt velem is, csak telibe ott voltam szembe a mentőssel, a helyemen. Esélyem nem volt semerre menekülni előle mert a jobb sávomban is voltak, a mentősofőr meg velem ordítozott. Két pillanat alatt termett ott, senki sehova nem tudott menni, vagy őt elengedni a karók miatt egyértelműen. Elmebetegség az egész. :(
tizennyolcfok
2023. szeptember 23. 17:51
ezt egyébként rendszeresen és szabályosan csinálják a mentősök, nem is ez az érdekes. az érdekes az, hogy hogy lehet ezt az elbaszott bolgár majom ekkora agyatlan balfasz? és ez az intellektuális fekete lyuk tényező a fideszben. ez sok mindent elmond az állampártról.
Genusnextgen
2023. szeptember 23. 12:32
Kubatov ennyire vidéki lenne? A kerékpárút kerékpárosoknak van, az út meg a gépjárműveknek Buksikák.
Obsitos Technikus
2023. szeptember 23. 11:38
A végén még megbüntetik őket..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!