Karácsony és Cyla spontán villamosozása

2023. szeptember 14. 11:38

Ezerrel megindult Budapesten is a kampány.

2023. szeptember 14. 11:38
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasárnap.hu

„Ezerrel megindult Budapesten is a kampány, amiről elsősorban nem azért kaphattunk hírt, mert ilyen vagy olyan politikai döntéshozatalra került volna sor a főváros vezetésétől, sőt, még csak azért sem, mintha komoly újdonságokat vezettek volna be a kommunikációban. Nem, ilyesmiről szó sincs. Egyszerűen újra elővették a balosoktól régóta megbízhatóan használt kártyát, a közéleti szereplő úgy tesz, mintha politikailag nem volna motivált-féle módit.

Történt ugyanis, hogy pár héttel ezelőtt Kajdi Csaba, ismert közösségi oldalas megmondóember, aki mellesleg divatügynökséget is üzemeltet, ismertebb nevén Cyla – róla már pár évvel ezelőtt is írtam itt, a vasárnap.hu-n, kitérve arra, hogy egykori impexes családból származva, aminek köszönhetően már a ’80-as években a francia Riviérán nyaralhatott, kissé képmutató dolog a 2020-as években diktatúrát kiáltani – felkérdezte Karácsony Gergelyt. Mármint értik, ugye, erőteljesen idézőjelesen értve ezt a bizonyos felkérdezést.

Ezt is ajánljuk a témában

A lényeg az volt, hogy a közlekedés állapotát rótta fel a főpolgármesternek egy Insta-live-ban, amire reagálva – hogy, hogy nem, milyen érdekes véletlen – Karácsony Gergely személyesen reagált, miszerint akkor közösen is kipróbálhatnák Budapest tömegközlekedési eszközeit, hátha akkor meggyőzheti Kajdit, hogy nincs is olyan nagy probléma ezzel a bizonyos közlekedéssel.

És mit ad a jó szerencse, ez a nap bizony el is érkezett! Mindkettejük közösségi oldalain jól beharangozva, megfelelő mértékű reklámozással.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2023. szeptember 15. 09:07
A műmájer homárka előbb lekutyázza a Gelit, majd elmegy vele cimbizni a villamosra. Igy csinált segget a szájából ez az erőltetten jópofizó homokos.
Genusnextgen
2023. szeptember 14. 20:02
Kisnáciknak vajh osztanak lapot szoponc?:)
Gusztiapu
2023. szeptember 14. 15:32
Ez a mondat mit jelent? "... a közéleti szereplő úgy tesz, mintha politikailag nem volna motivált-féle módit."
Gonella
2023. szeptember 14. 12:37
dugóztak(?) bár CSAK egymással foglalkoznának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!