Hoppá: magyar hangjával is találkozott a Dallas Bobby-ja Budapesten

2023. szeptember 20. 12:59

A Dallas Csankó Zoltán karrierjének is hatalmas lökést adott.

2023. szeptember 20. 12:59

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Dallas Bobby-ja meglátogatta a Terror Háza Múzeumot. A világhírű amerikai színész, Patrick Duffy és felesége távozásakor a vendégkönyvükbe is írt néhány sort: „Ez egy nagyon fontos, megindító élmény, amiből a világnak tanulnia kellene”.

Ezt is ajánljuk a témában

A színész Budapesten Csankó Zoltánnal is találkozott, aki történetesen Patrick Duffy magyar hangja. A Blikk szerint a Dallas Csankó karrierjének is hatalmas lökést adott.

„Sosem kellett más színésznek kölcsönöznöm a hangomat, éppen ezért annyira fura belegondolni ebbe a helyzetbe. Ráadásul az is eléggé érdekes, hogy míg az angol nyelvterületeken, ahol eredeti nyelven látták az emberek a Dallast, az én hangomat felismerik, itt viszont csak a te hangoddal ismernek engem” – fogalmazott a színész a lapnak. Duffy egy fotót és egy felvételt is kért Csankótól, ahogy szinkronizál.

Nyitókép: PAUL FAITH / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. szeptember 20. 17:11
Örülj neki!
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 20. 16:58
>>>csupán nemrég szembesült vele, mit jelentett a sorozat egy posztszocialista országban<<< Az öregeknek. A fiataloknak a Knight Rider adta nagyon. Apropó Hasselhoff nem jön el meglátogatni Dobrevné Gyurcsányt? Piálhatnának együtt. Aztán ő is leírhatná: Ez egy nagyon fontos, megindító élmény, amiből a világnak tanulnia kellene.
Ergit
2023. szeptember 20. 14:56
A Dallas akkor lett számomra érdekes, amikor Bobby-t kiírták a sorozatból. :) Mekkora csalódás volt, hogy mindez csak álom volt! Több részt nem is néztem. :) Azért kedvelem Duffy-t, láttam más filmben, abban jobb volt a szerepe.
h040183
2023. szeptember 20. 13:51
Hoppá! A Mandiner az új Blikk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!