Gyurcsány dermesztő kirohanása borzolja a kedélyeket az interneten

2023. szeptember 17. 08:09

Mi jöhet még?

2023. szeptember 17. 08:09
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félixnek sokan mondják az ismerősei közül, hogy ne dolgozzon annyit, ne foglalkozzon a baloldal gonoszkodásaival, hiszen olyan gyenge az ellenzék, hogy nyugodtan hátra lehet dőlni, meg lehet pihenni ezen a politikai térfélen, elég csak nézni a baloldal szerencsétlenkedéseit és közben inni egy finom kávét. Természetesen ezt meg lehetne tenni, a kormányzó pártok is megtehetnék, hiszen minden kutatás azt mutatja, hogy labdába sem rúghat az ellenzék. Hála istennek olyan kormány van 2010 óta hazánkban, amely nem akar lazítani, mert tisztában van vele, hogy még a leghalványabb esélyét sem szabad megadni annak, hogy a baloldal visszatérjen a hatalomba. Jól is van ez így, hiszen Gyurcsány, a baloldal vezére a HVG-nek adott  interjút, amelyben dermesztő kirohanást intézett a kormány ellen, és világossá tette, milyen tervei, céljai vannak a jövőt illetően.

A DK elnöke úgy fogalmazott, hogy ők két hét alatt hazahoznák azt a 22 milliárd eurót, amire Orbán nem képes. Naná, hiszen pont ők azok, akik miatt hazánk nem kapta meg eddig a neki járó pénzeket Brüsszelből. Gyurcsány korábban a Spirit FM adásában maga ismerte el: pártja azon dolgozik Brüsszelben, hogy hazánk ne jusson hozzá a jogosan járó uniós forrásokhoz. A következőképpen fogalmazott a műsorban:

»Nem kell hazudni, mi voltunk ott! Ez volt a dolgunk […] Ahol és ahogy tudunk, nyomást gyakorlunk rá. Hogy felszabaduljon a haza. Igen, dolgoztunk azért, hogy az Európai Unió olyan feltételeket támasszon, amelyek lebontják, de legalábbis meggyengítik Orbán korrupt, önkényre épülő világát. Az az ember csak az erőből ért. Akkor azt kell alkalmazni. […]  Valójában az unió azt mondta, hogy akkor kaptok pénzt, ha fölszámoljátok a NER-t. Csak ez bele van öltöztetve egy ilyen jogi köntösbe.«”

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. szeptember 22. 15:13
1989-ben is a nyugati kommunista tőkések a moszkovita kommunista tömeggyilkosokkal tárgyalt nem a jobboldallal. Magyarországot kirabolták koldusbotra juttatták .
boromir67
2023. szeptember 19. 14:52
Idegen kezekbe eladott közművek, gáztározók, kifizethetetlen rezsi, bokros miatt meg nem született gyermekek...köszi. Emlékszem. Ez nem kell.
Haramia
2023. szeptember 18. 22:08
Az lehetne a nemzeti minimum, ha senki sem szavazna Gyurcsányékra.
llnnhegyi
2023. szeptember 18. 12:42
Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen zagyvál mostanában. Megőrült ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!