Ezt Gyöngyösi Márton mondta akkor, amikor még nem moszkovitázott

2023. szeptember 12. 22:08

Hanem gondosan előkészített CIA-akciót sejtett az ukrán narancsos-, a grúz rózsás-, a kirgiz tulipános-forradalmak mögött.

2023. szeptember 12. 22:08
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

»Ha az írófejedelem, Alekszandr Szolzsenyicin – aki maga is a szovjet rendszer áldozata volt – elismerte Vladimir Putyin politikáját és törekvéseit, talán nekünk sem lehet okunk megkérdőjelezni« – ezt Gyöngyösi Márton mondta akkor, amikor még nem moszkovitázott, hanem gondosan előkészített CIA-akciót sejtett az ukrán narancsos-, a grúz rózsás-, a kirgiz tulipános-forradalmak mögött.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2023. szeptember 13. 20:08
András! Te kinek a zsoldjában szólalsz meg, miután politikusként alkalmatlannak bizonyultál?
bispora
2023. szeptember 13. 14:10
"hanem gondosan előkészített CIA-akciót sejtett az ukrán narancsos-, a grúz rózsás-, a kirgiz tulipános-forradalmak mögött.” A poénnak szánt mondat azért véresen komoly igazságon alapul. Sőt, Soros Gyuri bácsi árnyéka is szépen kivehető...
Syr Wullam
2023. szeptember 13. 08:36
Na, ezt például láttam jönni. :-)
pipa89
2023. szeptember 13. 08:23
A széder est óta kifordult a köpeny rajta. CIA Gyöngyösi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!