Elszabadult a tréler, ripityára tört a 80 milliós luxusautó (fotók)

2023. szeptember 26. 11:45

Egy Bentley látta kárát a balesetnek, de a sofőr szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta.

2023. szeptember 26. 11:45
null

Múlt hét pénteken az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hollád térségében egy Volkswagen Touareg utánfutóján egy mintegy 80 millió forintot érő Bentley-t szállított, amikor nekiütközött az MKIF Zrt. teherautójának. A Budapesti autósok szerint a  baleset következtében a futó leszakadt a vontatóról, így a luxusautó ripityára tört. A sofőr kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet. 

A Facebookon az MKIF Zrt. is megszólalt az eset kapcsán, mint írják: tavaly szeptember óta 28 balesetet szenvedtek el munkatársaik szolgálatteljesítés közben. Átlagosan minden második héten törték össze figyelmetlen autósok a járműveiket. 28 járművük sérült, 14 TMA (ütközéselnyelő) lett használhatatlan, több autójuk totálkáros. Öt kollegájuk került kórházba. 

 

***

 

Fotók: Szőkedencsi Polgárőr és Tűzoltó Egyesület

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. január 25. 14:29
A menet közben tok-tok nézegetés öl, nem az enyhe sebesség túllépés. Ránézésből kormánymozdulat nélkük, legfeljebb enyén fékeze vágta telibe az ütközés elnyelőt. Ha nem lett volna, akkor a sofőr darabokban távozik. Az utókat nem arra tervezik, hogy 100km/h+ tempóval nekimenjenek valaminek.
Ehetős Odó
2023. szeptember 27. 10:23
"a baleset következtében a futó leszakadt a vontatóról" - Milyen futó? - Után!
Izé 73
2023. szeptember 26. 23:21
Mocskos Putyinbérenc közutasok elállták az ukrajnában nélkülözhetetlen humanitárius feladatokra dedikált Bentleyt szállító sofőr útját. Példás büntetést érdemelnek! Az unió pedig azonnal pótolja a sérült Bentleyt és minimum adjon mellé egy Bugattit is. A törött VW helyett pedig egy Lamborghini Urust, hogy időben célba érjen a nélkülözhetetlen szállítmány!
Bell & Sebastian
2023. szeptember 26. 15:19
Max 70 km/h vontatmánnyal, ótópályán 90. Ez is elfelejtette, mint mindenki más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!