Elítélte Pankotai Lili és a baloldali sajtó viselkedését a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke

2023. szeptember 16. 18:51

„Felháborító, hogy a baloldali sajtó egy ilyen esetet a legérdekesebb eseménynek titulál” – fogalmazott a szövetség elnöke.

2023. szeptember 16. 18:51
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken tartották a tanév első diáktüntetését, amelynek során a résztvevők a budai Elvis Presley térről a Kossuth térre vonultak. A rendezvényen megjelent Karácsony Gergely, Pankotai Lili és Hadházy Ákos is. 

A Hír TV is jelen volt az eseményen. A riporter szerette volna megtudni Pankotai Lilitől –a megmozdulások egyik szószólójától –, hogy mit üzen a demonstráció a kormánynak, azonban a szószóló kitérő válaszokat adott. Ezt követően a Momentumos politikusokkal előszeretettel mutatkozó diáklány a Hír TV munkatársa ellen kezdte hergelni a demonstrálókat.

Ezt is ajánljuk a témában

Elítélte és élesen kritizálta Pankotai Lili és a többi demonstráló viselkedését a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke.

A tudósító beszámolt

A Hír TV munkatársa, Méhész András meg akarta kérdezni, hogy mi lesz a tüntetés további sorsa, de Pankotai nem adott neki válaszokat, helyette szabad médiát követelt. Válaszok helyett a megafonjával a Hír TV ellen hergelte a tömeget.  

Célponttá váltunk a helyszínen!

– fogalmazott a tudósító. 

Pankotai ezt követően folyamatosan az arcukba dudált, a teljes munkavégzést ellehetetlenítette

Megszólalt a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke

Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke elítélte és élesen kritizálta Pankotai Lili és a többi demonstráló viselkedését.

Nagyon elkeserítő, hogy ha egy személy amiatt, mert látja azt, hogy egy adott médiaműhely stábja is – akikkel esetleg nem ért egyet – ott van a helyszínen, trágár kiabálásokkal, minősíthetetlen beszólásokkal fejezi ki a véleményét, holott a párbeszéd kultúrája nem ezt diktálná” 

– fogalmazott a szövetség elnöke. 

Kollégák, akik erről tudósítottak, – például a Telex – egyfajta szenvtelenséggel, kárörvendően számoltak be a történtekről”

 – tette hozzá. „Felháborító, hogy a baloldali sajtó egy ilyen esetet a legérdekesebb eseménynek titulál” – fogalmazott. Majd emlékeztetett: a szövetségük a szakmai szolidaritás nevében kiállt a Telex és a 444 szerkesztősége mellet, akkor amikor terheléses támadás érte őket.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. szeptember 18. 22:35
hoppá!
FeketeFehér
2023. szeptember 17. 14:37
Az egész KESMA tendenciózusan, tudatosan hazudott a megmozdulásról. A tegnapiról is meg az előzőekről is. Nyilván ez jelentősen befolyásolta, hogy a tüntetők hogyan viszonyultak a kormányzati propagandistákhoz. Minimum 20 év, mire lehet Magyarországon valamiféle értelmes párbeszéd a médiában. Most épp nincs is rá kereslet.
august
2023. szeptember 17. 12:40
Még valami ezzel a tüntetéssel kapcsolatban, hogy a szellemi szinvonalat érzékeltessem, a tüntetésszervezők a szónokok, és a támogató médiakanálisét is, azzal íták a másnapos cikkeket is, hogy Orbán nem jött el a tüntetésre, pedig meghívták... Majd Orbán nem jött el, ezért odamegyünk a miniszterelnökség elé hivatali idő után, amikor már nincs ott senki. Olyanok ezek mint a jobbikos, akik péntek délután letáborozozt Orbán parlamenti irodája előtt, hogy vele akar beszélni. Mondták neki, hogy már hazament, hétfőn jöjjön, akkor itt lesz. den nem, inkább megvárja.
KBA98
2023. szeptember 17. 12:01
Ez a kis bugyuta senki nem is tudja, hogy mibe keverték bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!