Brüsszelben változást kell elérni – erről beszélt Orbán Viktor Kötcsén

2023. szeptember 10. 13:25

„Brüsszelt foglyul ejtette egy háborúpárti korrupt elit” – nyilatkozta Orbán Balázs.

2023. szeptember 10. 13:25
ORBÁN Viktor

Ahogy a Mandiner is beszámolt róla, most hétvégén került megrendezésre a 22. kötcsei Polgári Piknik. Az esemény idei fő mondanivalója a következő volt: „Brüsszelben változást kell elérni!” Orbán Balázs az eseménynek otthont adó Dobozy-kúria előtt mondta el újságíróknak szombaton, miről szól Orbán Viktor zárt körű beszéde. 

Ezt is ajánljuk a témában

A miniszterelnök politikai igazgatója kifejtette, hogy az idei találkozó legfontosabb kérdése a jövő évi EP-választás Magyarország szempontjából. 

Elmondta, 

„Brüsszelt foglyul ejtette egy háborúpárti és korrupt elit, és azok az elhibázott brüsszeli döntések, amelyek az elmúlt időszakban megszülettek, nagyon komoly károkat okoznak”.

A Fidesz szerint minderre az jelentene megoldást, ha a választások következtében minden országban megerősödnének a jobboldali pártok, amire van is esély. 

„Magyarországon is a jobboldali erőknek, a Fidesz–KDNP képviselőinek kellene bizalmat kapniuk jövőre, mert így az Európai Unióban és Brüsszelben is változásokat tudnánk elérni” – mondta.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. szeptember 11. 17:22
Van egy kifejezetten bosszantó jelenség számomra az emberi érintkezésben: az európaiak úton-útfélen félvállöleléssel üdvözlik egymást. Ha kell, ha nem. Ez meg mit jelent?! Azt biztosan nem, hogy kedvelik a másikat. Egyszerre hirtelen és ennyien és szinte mindenki ilyen testkontaktfanná vált volna?! És éppen most, covid akárhány után?! Na ne!
bagira002
2023. szeptember 11. 10:24
Brüsszeli kommunista korrupt elit Európából lágert csinál. Ukrán csatatér a krematórium.
mc-foker
2023. szeptember 10. 20:53
Ha ilyen szarul nézel ki, ne tervezzél 34-ig Főni. A koleszterin és a pszichiátriai gyógyszerek kombója szerencsére teszi a dolgát.
files32
2023. szeptember 10. 20:00
A strómanjaid már változást akarnak mert nem jön az eus pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!