„Borzasztóan befolyásolható ember”, ha győri lennék, ettől nem kapnék kedvet, hogy Borkaira szavazzak

2023. szeptember 18. 14:21

A feleségén, na, rajta komolyan elgondolkodnék.

2023. szeptember 18. 14:21
Hont András
Hont András
Facebook

„Nagyon nem szeretnék családi drámák részleteiben vájkálni, csak az a kérdés merült föl bennem, hogyha valakivel kapcsolatban mentségként azt hozzák föl, hogy »borzasztóan befolyásolható ember«, akkor vajon ez a legjobb ajánlólevél-e a polgármesterséghez. Szóval, ha győri lennék, ettől nem kapnék kedvet, hogy Borkaira szavazzak. A feleségén, na, rajta komolyan elgondolkodnék.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2023. szeptember 26. 16:55
Ez alja volt, András.
moricka13-3
2023. szeptember 22. 04:27
Borkaiiné Havassy Mirtillnek a történtekért szíve joga volt, még ha a tükörben mosolyra érdemes is csak, az egy törpetacskó kutyával való kiengesztelődése. Az viszont rendkívül borzasztó, mert ízléstelen,de undort keltő is, ahogyan adott helyzetükben képesek urbi et orbi afféle Dobrev - Gyurcsány üzemmódban ennyire mesterkélten érzelmesen elmerengve édelegni a Gyurcsány jól bevált lenini útján. Bízzunk benne mégis, hogy ennyi balszerencse oly sok viszály után, a szegénynek csak mondott, valójában gazdag győrieknek több eszük lesz jövőre annál, mint az legutóbb a tekintetes butapestiekkel és a hódmezővásárhelyiekkel is megesett!
Fed74
2023. szeptember 21. 12:05
Ezek mind egyformák, fideszes tolvaj kutyák! Ez a nagypofáju Kocsis geci is reméljük meg szopja a faszt!
Ekrü
2023. szeptember 18. 23:49
2019-ben a Fidesz kényszerhelyzetben volt , mert ha Borkait visszaléptette volna, akkor már nem tudott volna helyette másik jelöltet állítani, így csak ellenzéki jelöltre lehetett volna szavazni. Csak az volt a járható út, hogy marad, majd a választások után pár hónappal lemond és új választást lehet kiírni, másik jelölttel. Tudták ezt a Győriek is és mivel nem akartak ellenzéki polgármestert , inkább rászavaztak, bízva abban, hogy pár hónap múlva úgyis új választás lesz. De ma már nem 2019-et írunk, Borkai , ha szerez is szavazókat, azt nem a jobboldalról fogja szerezni. Ott ugyanis még ha a félrelépést meg is bocsátanák neki, azt, hogy a pártja ellen fordult, hogy a Partizánnak nyilatkozott, azt soha nem fogják megbocsátani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!