Befóliázták a nagybajomi szovjet emlékművet

2023. szeptember 03. 13:49

„Ez a mi országunk és nem Putyiné” – indokolta tettét Keresztény Zoltán aktivista.

2023. szeptember 03. 13:49

Keresztény Zoltán, akit sokan csak „csomagolós aktivistaként” emlegetnek, vasárnap arról számolt be közösségi oldalán, hogy becsomagolta a nagybajomi szovjet emlékművet is, amit nemrég a Gazprom pénzéből újítottak fel.

Keresztényt azonban nemcsak a fenti tény zavarta, hanem az is, hogy

 „a közelmúltban Oroszország többször is megsértette Magyarország szuverenitását”

– fogalmazott.

„De a Putyin érdekeit védő, hazánkban állomásozó kormány tagjai erről nem akarnak vitát nyitni” – tette hozzá, majd azzal folytatta, hogy „ezzel az akcióval mi megnyitjuk a vitát és követeljük, hogy az orosz elnök haladéktalanul zúzassa be az összes 1956-ról szóló, hazug történelemkönyvet”.

„És azt is követeljük, hogy Putyin elvtárs vonja vissza azt a kijelentését, hogy Magyarország az 1997-es NATO határok mögé vonuljon vissza: azaz adja fel NATO tagságát

„Ez a mi országunk és nem Putyiné”

– szögezte le Keresztény.

„Orbán Viktor elvtárs ma már nem szabadságharcos”

Majd szólt arról is, hogy „egy igazi szabadságharcos, nem a saját népe ellen harcol, hanem azok ellen védi meg a hazáját, akik valóban a magyar érdeket sértik. Orbán Viktor elvtárs azonban ma már nem szabadságharcos ...” – írta az aktivista.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Keresztény Zoltán neve onnan lehet ismerős többeknek, hogy korábban a Csákberényben felújított szovjet emlékművet 56-os és ukrán zászlókkal csomagolta be. De ő vitt gyerekkoporsót Orbán Viktor felcsúti házához is – emlékeztetett a 444.hu.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Keresztény Zoltán Facebook-oldala

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. szeptember 04. 13:22
"Kovács UbulB_kanya 2023. szeptember 03. 14:24 Hol dicsőítik adolfot?" Fuckrajnában kb mindenhol. Mint azt nálad okosabbak is tudják, hogy már a német sajtó is kénytelen volt megírni, hogy már a NÉMETORSZÁGI kiképzésen is tökig horogkeresztben jelentek a fuckránok.... és nem buddhisták.
B_kanya
2023. szeptember 04. 13:20
"drogqueensurvivor 2023. szeptember 03. 14:55 Ezek a népek vajon önként csatlakoztak a Szovjetunióhoz? Nézz már utána." Az a lényeg, hogy a dékás kretén ukrán hősi halottak sírját fóliázta be. :)))))
csapláros
2023. szeptember 04. 11:42
szutykokP.F.Juli 2023. szeptember 03. 15:56 ..."A magyarokat lemészároló ruszki hullákat tisztelje a komcsi fajtád julis nyanya."... MINTHA egy magyar gyűlölő ruszkit olvasnánk: ..."Az oroszokat lemészároló magyar hullákat tisztelje a náci fajtád"... Miközben Voronyezsben több tíz kilométerre ellátszik az oroszok által gondozott magyar katonai temető kettős keresztje, és amikor folyamatosan kerülnek friss virágok a magyar hadisírokra szerte Oroszországban! Mocskos egy halott- és magyar gyalázó trágyahalom vagy, akit a legelső fára kéne felakasztani, kidekorálva a beleiddel az ágakat...
csapláros
2023. szeptember 04. 11:34
szutykokpragmatika 2023. szeptember 03. 20:50 - Nem kéne a billentyűzeted használnod, amikor be vagy baszva. Ezzel csak azt reklámozod, hogy ha a falra csapnak, akkor lefolysz róla mint a takony...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!