Az ügynök bukása

2023. szeptember 18. 06:39

Gulyás Márton a minden valóságalapot nélkülöző mondataival a svédeknek ártott.

2023. szeptember 18. 06:39
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Nem tudni pontosan, mi volt a célja Gulyás Mártonnak Magyarország befeketítésével a svéd oktatási videóban, de visszafelé sült el az akciója. A szélsőbaloldali figura feltehetően a sorosista hazaárulási kvótát akarta teljesíteni, s megszolgálni a médiacsatornájának küldött busás amerikai pénzeket. Így szépen felmondta a nyugatról elvárt leckét arról, hogy hazánkban 2010 után, a lakosság rendszeres verését bevezető, az államkasszát kifosztó baloldali kurzus bukásával megszűnt a demokrácia.

Sokkal többet tett azonban: alaposan keresztbe tett az internacionalista baloldal által követelt magyar hozzájárulásnak a svéd NATO-tagsághoz. Még kevésbé józan liberális ésszel is lehetett ugyanis sejteni, hogyha egy svédországi magyarellenes propagandafilmben gyalázza saját hazáját, az előbb-utóbb idehaza is ismertté válik. Ha pedig lehetett számítani erre, akkor a szélsőbalos garázda botrányhős a magyarországi felháborodást előre bekalkulálva mondta azt, amit mondott, tudatosan továbbhergelve ellenünk az északiakat.

Gulyás Márton tehát azt akarja, hogy még az eddigieknél is sértőbbeket állítsanak rólunk a svédek, ezáltal még kevésbé legyen kedvünk hozzájárulni a NATO-tagságukhoz. Ha ez így van, akkor fel kell tenni a kérdést: kinek ártott elsősorban penetráns, minden valóságalapot nélkülöző mondataival? Nekünk? Nem. A skandinávoknak? Igen. Ez esetben azonban az is megválaszolásra vár: kinek az érdekeit szolgálja ez a kótyagos, retardált alak?(...)

Hogy a svédek folytatólagosan a „Lehet egy sértéssel több?” morbid játékot űzik velünk és egyetlen ócsárló szót, jelzőt sem hajlandók visszavonni, arról a hazai balos médiában tilos hírt adni.

Cseppet sem érdekli az igazságfüggetlen balmédiát az sem, hogy a törököké nélkül semmit sem érne a mi jóváhagyásunk a svéd NATO-csatlakozásra. Igazán megmondhatnák, van-e olyan sértés, ami szerintük is túlzás lenne. És akár megkérdezhetnék Stockholmtól: vajon ők valóban akarnak-e NATO-tagok lenni, vagy éppen azért provokálnak, mert szeretnének visszatáncolni, ám másra tolnák a felelősséget.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. szeptember 19. 09:50
A Friderikusz interjú letiltásának testvéri-szolgaian engedelmeskedett (homoszexuális háttér-szolidaritás)- Ezt ne felejtse ki, mert még azt hiszi valaki, hogy kettős ügynök és a Fidesznek dolgozik, amiből természetesen egy szó sem igaz. A szélsőbalos jelző viszont stimmel, hisz náluk a kádergyerekek (Demszky, Haraszti, Rajk, stb.) mind szélsőbalos szalonforradalmárok, sőt maoisták, che guevaristák voltak. Mára természetesen liberálisok, mert az rentábilisabb nekik.
qasimodo
2023. szeptember 19. 05:37
Nem elég, hogy csatakbuzi, a hangyányi eszével még a zsidókra is szégyent hoz. Viszont jól megél a hazaárulásból.
bajai__
2023. szeptember 18. 18:26
Mikor mondta ez a hazaáruló, amit mondott? Mióta létezik ez a svéd propagandaanyag? (2019) Mióta akarnak a svédek belépni a NATO-ba? (2022) Miről szól ez a cikk?
Syr Wullam
2023. szeptember 18. 18:16
Szegény Gulyás, nem gondolta volna négy éve, hogy ő fog majd keresztbetenni a svéd NATO-csatlakozásnak. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!