Az ügynök bukása

2023. szeptember 18. 06:39

Gulyás Márton a minden valóságalapot nélkülöző mondataival a svédeknek ártott.

2023. szeptember 18. 06:39
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Nem tudni pontosan, mi volt a célja Gulyás Mártonnak Magyarország befeketítésével a svéd oktatási videóban, de visszafelé sült el az akciója. A szélsőbaloldali figura feltehetően a sorosista hazaárulási kvótát akarta teljesíteni, s megszolgálni a médiacsatornájának küldött busás amerikai pénzeket. Így szépen felmondta a nyugatról elvárt leckét arról, hogy hazánkban 2010 után, a lakosság rendszeres verését bevezető, az államkasszát kifosztó baloldali kurzus bukásával megszűnt a demokrácia.

Sokkal többet tett azonban: alaposan keresztbe tett az internacionalista baloldal által követelt magyar hozzájárulásnak a svéd NATO-tagsághoz. Még kevésbé józan liberális ésszel is lehetett ugyanis sejteni, hogyha egy svédországi magyarellenes propagandafilmben gyalázza saját hazáját, az előbb-utóbb idehaza is ismertté válik. Ha pedig lehetett számítani erre, akkor a szélsőbalos garázda botrányhős a magyarországi felháborodást előre bekalkulálva mondta azt, amit mondott, tudatosan továbbhergelve ellenünk az északiakat.

Gulyás Márton tehát azt akarja, hogy még az eddigieknél is sértőbbeket állítsanak rólunk a svédek, ezáltal még kevésbé legyen kedvünk hozzájárulni a NATO-tagságukhoz. Ha ez így van, akkor fel kell tenni a kérdést: kinek ártott elsősorban penetráns, minden valóságalapot nélkülöző mondataival? Nekünk? Nem. A skandinávoknak? Igen. Ez esetben azonban az is megválaszolásra vár: kinek az érdekeit szolgálja ez a kótyagos, retardált alak?(...)

Hogy a svédek folytatólagosan a „Lehet egy sértéssel több?” morbid játékot űzik velünk és egyetlen ócsárló szót, jelzőt sem hajlandók visszavonni, arról a hazai balos médiában tilos hírt adni.

Cseppet sem érdekli az igazságfüggetlen balmédiát az sem, hogy a törököké nélkül semmit sem érne a mi jóváhagyásunk a svéd NATO-csatlakozásra. Igazán megmondhatnák, van-e olyan sértés, ami szerintük is túlzás lenne. És akár megkérdezhetnék Stockholmtól: vajon ők valóban akarnak-e NATO-tagok lenni, vagy éppen azért provokálnak, mert szeretnének visszatáncolni, ám másra tolnák a felelősséget.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik