Az Elle kampánya az első pillanattól hazugságra épül

2023. szeptember 06. 18:04

Egy kisbaba nem tud másként megfoganni és megszületni, mint egy férfi és egy nő teremtő egységéből. Pont.

2023. szeptember 06. 18:04
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Egy kisbaba nem tud másként megfoganni és megszületni, mint egy férfi és egy nő teremtő egységéből. Pont.

Két férfi vagy két nő szerelme minden esetben meddő, az elméleti lehetősége sincs meg az élet továbbadásának. És nem véltlen tréfája ez a biológiának vagy a Teremtőnek, hanem értelmes rendje az életnek. Amit ma nem akar a világ elfogadni.

Az ember persze megpróbálhatja elhazudni a valóságot, saját képzetei szerint átfestheti azt. De az attól még hazugság marad és mindig fájdalmas belőle az ébredés.

Az Elle kampánya az első pillanattól hazugságra épül, ezért manipulatív és provokatív.

Miért van erre szükség, Hölgyek, Urak?

K(Ell)-e ez nekünk?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. szeptember 10. 00:24
>>„Szerelemből született” – hirdeti a több oldalas cikk, amiben csak arról nem esik szó, hogy hol és miként is jutottak hozzá a gyerekhez, aki a legkevésbé sem „szerelemből” született. A Bors kiderítette a történet részleteit. Hlatky-Schlichter Hubert - akinek nevét akkor ismerték meg sokan, amikor öngyilkos lett a barátja, Gyurcsány Ferenc szóvivője, Daróczi Dávid https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/09/beranyasag-megalazza-noket-hogyan-lett-gyereke-ket-magyar-ferfinak<<  A „Gay with kids”, azaz „Melegek gyerekekkel” nevű cég homoszexuális pároknak kínál béranya szolgáltatást. A kaliforniai béranyaügynökség átlag 100 millió forintért kínálja eladásra a gyerekeket. A meleg pár katalógusból választhatja ki a petedonort, a gyermeket azonban nem ő, azaz a biológiai anya, hanem egy béranya hordja ki, aki szimplán csak a testét adja az ügymenethez." >>"born from lóvé" - Franceska megint fenomenális.És nem mellesleg megint igaza van - minden egyes pontban. <<
Tarpibp
2023. szeptember 09. 06:19
Ami érthetetlen az ilyen történetekben, hogy mindehol úgy fogalmaznak, mintha a homoszexuális párok emberileg jobbak lennének a heteró pároknál. Láttam már pár leszbikus párt szinte mindegyiknél látható volt egy erős alá fölé rendeltség. Mindig volt egy "pasi" és egy erősen ledominált "nő". A kapcsolat láthatóan nem volt egyenrangú. Már napi jelenség a homoszexuális párok látványa, pont ugyan úgy viselkednek, mint minden pár. Ott a veszekedés, öröm, bánat, szakítás, stb. Semmivel sem jobbak.
radnoti-2
2023. szeptember 07. 17:10
Mérő Vera buta liba. Bene Krisztián letartóztatása törvénytelen, a kártérítés jogtalan. Renner Erika részt vett a hatóságok félrevezetésében. Bene Krisztián bűnösségének bizonyítása Renner Erika csúsztatásain alapszik. A lúgos orvos ügy politikai ügy volt. Gyurcsány emberei: Kálmán Olga és társai egyengették Renner Erika veszett ügyének útját Mikola unokaöccsének meghurcolása érdekében, akinek a bűnössége valójában nem nyert bizonyítást. Renner Erika a média támogatását élvezve, jogi képviselői segítségével félrevezette a hatóságokat. Csiha Gábor ügyész Renner Erika csacsiságait adta elő arról, hogy csak hárman ismerik annyira, mint támadója, és Ujvári Ákos, a Fővárosi Ítélőtábla kollégiumvezetője mindent bevett. Gál András, a nem tehetsz róla, tehetsz ellene alapítvány ügyvédje médiabíráskodással nyomást gyakorolva, a bíróságot félrevezetve megalapozatlan ítéleteket kényszerített ki a lúgos orvos és a darnózseli ügyben https://morgenstern.blog.hu/2023/07/14/nevezetes_ugyek
Unknown
2023. szeptember 06. 23:15
A legszomorúbb az egészben hogy egy hivatalosan a nők értékeit bemutatni hivatott újság olyan dolgot propagál indirekt módon mint a béranyaság. A modernkori prostitúció és rabszolgaság egyik legaljasabb megnyilvánulását, mindezt két férfi “kedvéért”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!