A vasúti közlekedés romokban

2023. szeptember 21. 15:29

...míg a főváros üzemelteti Európa egyik legjobb városi közlekedési rendszerét.

2023. szeptember 21. 15:29
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A miniszterelnök legutóbb akkor foglalkozott Budapesttel, amikor egy tollvonással kikukázott egy sor fővárosi állami beruházást, amelyeket a kormánya korábban megígért, és amelyek előkészítésére milliárdokat költöttek el. Illetve most, amikor a kormánypropaganda hazugságait szajkózta.

A valóság mindezzel szemben azonban az, hogy a lakájmédia állami területet talált a leggazosabbnak Budapesten. És hiába állnak a közpénzmilliárdokból fizetett papagájok a piros lámpánál álló autók kimerevített képe előtt, Budapesten a fideszes városvezetés után csökkent a dugók mértéke. És különben is, a főváros sokkal jobban kezelte a Covid-válságot és az energiakrízist mint a kormány, amely rendre fővárosi beruházásokkal pályázik a legjobb európai uniós beruházásokért járó díjakra. A vasúti közlekedés romokban, míg a főváros üzemelteti Európa egyik legjobb városi közlekedési rendszerét. Soroljam még?”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. szeptember 22. 18:12
a főváros mi ? ... állami támogatás nélkül baszhatnátok az egészet
KBA98
2023. szeptember 22. 14:44
Vastag bőr van a képeden, de már nem sokáig vigyorogsz - remélem, elmész egy jó hűvös helyre!
jostothu
2023. szeptember 22. 13:43
Ez annak ellenére van így, hogy te regnálsz, nem azért. Azóta csak romlott. Érted, te bárgyú, mamlasz fasz?
Vata Aripeit
2023. szeptember 22. 11:37
a langaléta simán lekörözi gyurcsányt a szemrebbenés nélküli hazudozás-versenyen. tuti, hogy Ted Bundy szintű pszichóval rendelkezik , én a közelébe se mernék menni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!