„A Mikulás halott” – bemutatta EP-listáját az LMP, Ungár vezeti harcba a zöldeket

2023. szeptember 09. 16:56

Ungár Péter szerint az LMP-n kívül minden párt még több gyűlöletet ajánl.

2023. szeptember 09. 16:56

Ungár Péter társelnököt választotta a jövő évi európai parlamenti választási listavezetőjének szombati budapesti kongresszusán az LMP.

A politikus a megválasztását követő beszédében higgadtságot és konkrét ügyek képviseletét ígérte a választóknak, valamint társadalmi béketeremtést, párttársainak pedig azt: „visszakerülünk oda, ahová a történelem szán minket”.

Ungár Péter szerint az LMP-n kívül minden párt még több gyűlöletet ajánl.

Ők azonban azoknak kívánnak alternatívát nyújtani, akik szerint „a tőke nem előzheti meg az embert, és akik szerint van, ami nem eladó”.

Ungár Pétert a listán Schmuck Erzsébet társelnök követi, valamint Tetlák Örs, Kanász-Nagy Máté, Hohn Krisztina, Kendernay János és Hanák Gábor.

(MTI)

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungár Péter

Facebook

Idézőjel

Az LMP álláspontja egyértelmű évek óta: minél erősebb és egységesebb szövetség az EU és a NATO, annál erősebb Magyarország.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2023. szeptember 13. 08:08
Én azért megengedőbb lennék Ungárral. Először is évek óta olyan műsorokba is elmegy, ahol tudvalevő a NER fölénye és meglátásom szerint jól is teljesít. A politikája ugyan nem az enyém, de senki az ellenzéki pártok közül velük szemben egy értelmes gondolatot nem tud megfogalmazni. A választások után egyedül Ungár volt képes azt mondani, hogy "Elkúrtuk”. Én nem lepődnék meg, ha az LMP népszerűsége most, hogy beleállta a momentumba elindulna felfelé. És ha már kell a Fidesz mellé kontrollként ellenzék, akkor inkább az LMP, mint a momentum. Még 1 dolog, ugyan a Mandi az én politikai közösségem, de nekem roppant zavaró, ha pitiáner stílusban kommentelnek itt emberek, akik jól láthatóan messze alulteljesítenek egy intellektuális összehasonlításban Ungárral szemben. Ne akarjon mindenki Zsoca lenni.
urban63
2023. szeptember 10. 16:09
Ti sem vagytok jobb a Deákné vásznánál! Képtelenek, irigyek vagytok, mind csak a hatalomra akartok jutni, de nem tudnátok többet kezdeni mint Fleto-szdsz banda, szét verni és eladni mindent, segget nyalni a nép meg valahogy túl éli...! Haza áruló kis senkik vagytok, próbáljatok kinti pénz nélkül boldogulni, becsületesen! Isten nem ver bottal! Igaz ember nem gyűlölködik! https://mek.oszk.hu/04000/04093/html/szocikk/11873.htm
gyaloggos
2023. szeptember 10. 11:33
VALAKI szokás szerint megint HAZUDIK azon az oldalon! UNGÁR azt mondja, NINCS, NEM lesz ÖSSZEFOGÁS senkivel, TORDAI meg azt mondja az LMP szeretne a PÁRTBESZÉD szekerére felkapaszkodni DE ŐK nem engedik fl az LMP -t!
Kormánypárti2
2023. szeptember 09. 22:20
A szavazóiból legalább megtudjuk hogy valójában mekkora a melegek aránya az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!