A kormányülésről üzent Orbán Viktor

2023. szeptember 27. 13:01

„Nem hagyjuk, hogy visszalökjenek minket a Gyurcsány-korszakba!” – húzta alá a miniszterelnök.

2023. szeptember 27. 13:01

Orbán Viktor közösségi oldalán számolt be arról, hogy zajlik a kormányülés a Karmelitában. Erről egy fényképet is megosztott. A fotóhoz kísérőszövegként azt írta, „Azon dolgozunk, hogy megőrizzük Magyarország függetlenségét. 

Nem hagyjuk, hogy visszalökjenek minket a Gyurcsány-korszakba!”

 – szögezte le.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán-Gyurcsány csörtéjével indult az őszi parlamenti ülésszak. A kormányfő expozéjában hangsúlyozta, hogy „ősszel Magyarország ellenfelei egyszerre lépnek fel a követeléseikkel”

Orbán Viktor arról is szólt, hogy

 „nem térhetünk vissza a Gyurcsány-korszakba, amikor Brüsszel és Washington döntött minden hazai ügyben”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Ősszel Magyarország ellenfelei egyszerre lépnek fel a követeléseikkel

A Soros-birodalom, a brüsszeli bürokraták és az amerikai demokraták csupa olyasmit akarnak tőlünk, amit mi nem tudunk, és nem is akarunk megadni nekik – mondta a miniszterelnök a parlamentben.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. szeptember 27. 23:53
"orbanegygeci-0 2023. szeptember 27. 16:24 Gyurcsany idejen az orszag az unio 4.-5. legcsorobbja volt, most a 2." Ezt is athínától, attól a nagyszerű asszonytól tudod?
cinkegolyó
2023. szeptember 27. 17:11
A szemkilövetés mellett nem felejtendő az a próbálkozás, hogy 2009-ben Bajnaiék bejelentették, hogy 2010-től minden ingatlantulajdonosnak-még paneleseknek is-ingatlanadót kell fizetni. Aki nem tudta volna kifizetni, annak ráterhelték volna az ingatlanára, otthonára mint adósságot. Ami azzal járhatott volna, hogy elveszik az otthonát sok embernek. Vissza lehet nézni, nem kis összeg lett volna. A 2010-ben megválasztott Orbán kormány azonnal eltörölte az intézkedést.
orbanegygeci-0
2023. szeptember 27. 16:24
Gyurcsany idejen az orszag az unio 4.-5. legcsorobbja volt, most a 2. Fel a cigany, hogy bortonbe kerul egy valtas idejen. Pedig ott vegzi a budos cigany!
Héja
2023. szeptember 27. 15:45
Csaknem az összes tahó kocsmai ballib a Mandin szívja fel magát. Csak így tovább baromarcok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik