A Jobbik elnöke örül Vona visszatérésének a politikába, és „sok erőt kíván a küzdelemhez”

2023. szeptember 07. 12:29

Gyöngyösi Márton szerint „várták, bíztak benne és számítottak is rá”.

2023. szeptember 07. 12:29

„Üdvözöljük a Jobbik egykori elnökének visszatérését a közéletbe, vártuk, bíztunk benne és számítottunk is rá” – kezdte Facebook-bejegyzését Gyöngyösi Márton, a Jobbik jelenlegi vezetője. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Vona Gábor szerda délelőtt a Facebookon jelentette be, hogy az eddig működő közösségük, a Második Reformkor Alapítvány párttá alakul. Vona azt mondta, hogy egy politikai oldallal sem akar szövetséget kötni, sem a kormányoldallal, sem az ellenzékkel.

Ezt is ajánljuk a témában

„A magunk részéről régóta szorgalmazzuk, hogy hasonló, jobboldali-centrista értékalapokon álló pártok, szervezetek szövetségeket kössenek a Fidesz nemzetellenes és korrupt rendszerével szemben, valamint megfelelő alternatívát mutassanak fel a baloldali pártok ellensúlyozására. Vona Gábornak pedig sok erőt és kitartást kívánunk ebben a küzdelemben” – reagált a fejleményre Gyöngyösi Márton.

 Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2023. szeptember 09. 21:05
Nagy a szükség egy újabb ellenzéki pártra. #sarcasm
KBA98
2023. szeptember 07. 16:57
ennyi szar alak honnan jött össze?
alexandrosz-2
2023. szeptember 07. 14:41
Képmutató hazug geci mind, pont, mint a vétotlan köpcös geci és barátja a szemkilövető tolvaj patkány.
hátakkor
2023. szeptember 07. 14:36
Sztem Dobrev is 'örül' :) Még több pártot a zembereknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!