A Börzsönyön keresztül szállítják a migránsokat (VIDEÓ)

2023. szeptember 14. 19:40

Diósjenő térségében a legrosszabbra is felkészültek.

2023. szeptember 14. 19:40
null

Valószínűleg a Diósjenő és Kemence között, a Börzsönyön át vezető erdei utat veszik igénybe az embercsempészek, annak érdekében, hogy a szlovák határhoz minél közelebb juttassák a migránsokat. A Magyar Nemzet által megkérdezett helyiek ugyanis arról számoltak be, hogy

esténként kisteherautók és mikrobuszok járnak az erdő felé.

A településen ugyanakkor még nem találkoztak migránsokkal.

Ennek azonban megvan az oka is. Diósjenő polgármestere arról beszélt a lapnak, hogy az erős polgárőri és rendőri jelenlét az elmúlt napokban elvette az embercsempészek kedvét attól, hogy a településen át szállítsák a migránsokat.

Székely József Ede azt is leszögezte, hogy ha aktívan tevékenykednek az embercsempészek, akkor is éjszaka folytatják a tevékenységüket.

Az előzmények

A lap rámutatott arra, hogy szeptemberben Nógrád vármegyében több incidens is történt. Diósjenő közelében például vasárnap a polgárőrök egy gyanús gépjárművet szúrtak ki. A sofőr ezt követően az árokba hajtott, majd az odaérkező polgárőrök az utastérben nyolc külföldi állampolgárt találtak.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán. Illusztráció.

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maciapu
2023. október 22. 13:59
De lehetne medvecsapdákat is telepíteni a vonulási útvonalakon, a megfogott csempészeket pedig nem elítélni, hanem bedobni egy használaton kívüli bányagödörbe, és időnként meszet önteni rájuk. A határtérségben rendszertelenül mesterlövészek lőhetnének rájuk gyakorlásképpen, a fegyverrel hadonászókat pedig azonnal homlokon kéne lőni. A határon pedig táblákra nagybetűkkel több nyelven kiírni, hogy ki ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
Maciapu
2023. október 22. 13:59
Talán nem kellene simogatni és békésen kísérgetni az országon belül begyűjtött illegális határátlépőket, hanem egy kis vendégszerető üdvözlésben részesíteni. Mondjuk mindenkitől levenni a biometrikus azonosítót, két órán belül kézbe adott, több nyelvű bírósági ítéletben tudatni velük, hogy a továbbiakban sem ők, sem a leszármazottaik soha többé nem léphetnek be az országba, ha ez mégis megtörténik, akkor legközelebb az Északi tengeren egy jégtáblán fognak felébredni, majd egy félreeső helyen móresre tanítani a férfiakat a határon történő (szó szerinti) átdobás előtt, hogy ne akarjanak többé ide jönni.
KBA98
2023. szeptember 15. 12:00
Csak szólok, hogy arra jár minimum egy medve, hátha megoldja a helyzetet!
KBA98
2023. szeptember 15. 11:59
Lőni kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!