50 eurós címletekkel vették meg Karácsony Gergelyt

2023. szeptember 21. 09:16

Kérem, ez mindig legyen a fejünkben. És ki tudja, hol van még a vége?

2023. szeptember 21. 09:16
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Azt hiszem, mindannyian láttak már hasonló urnákat, például a választásoknál is ilyeneket helyeznek ki. Tudják, ezek azok, amelyeknek a rése kifejezetten szűk, mondhatni, pár papírdarabnál több egyszerre nem fér bele.

Na, a kötegelt pénz pedig legalább olyan vastag, mint 5–6 darab ilyen rés, egyszerre. Értik, ugye, hogy fizikailag ez mitől volna lehetetlen? De ha ezen a kisebbfajta problémán még át is libbenünk, mint egyszeri nyugdíjas munkásőr Gyurcsány Ferenc újabb hazugságán, akkor ott áll előttünk az újabb probléma: ezek a papírpénzek nemcsak nyomdából érkezetten frissek voltak, nemcsak kötegelve érkeztek, de számos esetben egymást követő sorszámmal. Ha saccolni kéne, erre mekkora valószínűséget látnak? Jönnek a baloldali támogatók, és mit ad ég, a sokmilliónyi papírpénzből pontosan olyanokat adnak le, amelyek sorszámai egymást követik. Érdemes ehhez még azt is hozzátenni, hogy legalább két, egymás követő befizetés esetében pontosan ugyanannyi 100 euróst adott le Perjés Gábor. Hát erre vajon mekkora a sansz? Hogy nem eggyel kevesebb, nem eggyel több, hanem ugyanannyi 100 eurós legyen nála?

Ezt is ajánljuk a témában

Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen

Tovább gyűlnek a viharfelhők a főpolgármester körül.

Ja, mert azt sem árt tudni, hogy a legkisebb címlet, amit a bankban leadtak, 50 eurós volt. Egészen pontosan 50 és 100 eurós címletek. Semmilyen kisebb címlet, kizárólag ilyenek. Mit gondolnak, ez mennyire reális? Szóval, értik, ugye? És ezek csupán a legutóbbi fejlemények. Karácsony Gergely és galerije pedig csak tovább hazudozik. De mi azért foglaljuk még egyszer össze: ezek a bizonyos mikroadományok kötegelve, minimum 50 eurós címletekben, frissen, ropogósan, egymást követő sorszámmal érkeztek. Van, aki ezt így, ezek után elhiszi? Hát miből állna végre bevallani, hogy igen, ügynökök vagyunk? Oké, ezt nyilván nem tehetik meg, már csak a büntetőjogi felelősség miatt sem, de a választóik ezek után csak beláthatnák már, hogy kiket is támogattak.

Azokat, akik a hazaszeretetüket és a hazájukat egy papírcetlire leírható módon eladták a megbízóiknak. Akik minden egyes politikai cselekedetüket azok alapján határozzák meg, hogy az megfelel-e a nemzetközi baloldalnak vagy sem.

Kérem, ez mindig legyen a fejünkben. És ki tudja, hol van még a vége?”

Ezt is ajánljuk a témában

Az OTP feljelentette Karácsony mozgalmát

A lap birtokába jutott feljelentés szerint a főpolgármester által gründolt mozgalom számlájára több mint félmilliárd forint érkezett annak megnyitása óta.

Nyitókép: Robert Szaniszlo / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik