Valóságos fegyverarzenált találtak egy budapesti férfinál

2023. augusztus 10. 10:19

A TEK alsógatyában fogta el.

2023. augusztus 10. 10:19
null

Mintegy 80 fegyvert, több ezer lőszert és lőszerek készítéséhez használt anyagokat találtak a rendőrök egy budapesti, XXI. kerületi lakásban – számolt be a police.hu

Mint írták,  augusztus 5-én kaptak arról bejelentést, hogy egy férfi fegyvereket tart otthon, és a volt feleségét is bántalmazza. Ezután a TEK-kel együtt vonultak ki a helyszínre, ahol otthon találták a 62 éves K. Andrást, akit a felvételek szerint egy szál alsógatyában fogtak el.

A férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és kapcsolati erőszak miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A tettenérésről készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 10. 11:08
Unalmas.
Nehidd El
2023. augusztus 10. 10:25
Ez már volt? https://www.ma.hu/belfold/391819/Lelott_az_FBI_egy_ferfit_aki_meg_akarta_olni_Bident "Amerikai szövetségi ügynökök halálos lövést adtak le egy Utah állambeli férfira, akit azzal vádoltak, hogy megfenyegette Joe Biden elnököt és más közéleti személyiségeket is" Vajon lesz White Lives Matter mozgalom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!