Útfelújító munkásnak állt az ismert magyar politikus

2023. augusztus 14. 16:52

A Metropol utánajárt, hogy mi állhat a „pályamódosítás” hátterében.

2023. augusztus 14. 16:52

A Metropol egy vasárnapi cikkében mutatott be képeket arról, ahogy a Tisztelet Társaságának alapítója és elnöke, Schmuck Andor munkásokkal együtt dolgozott egy útfelújításon. A lap utánajárt, hogy mi állhat – ahogy ők fogalmaztak – a „pályamódosítás” hátterében. A politikus a következő választ adta a telefonos megkeresésre:

„Nos, ezek a fiúk az otthonomhoz közel dolgoztak. Vittem le nekik vizet és egy kis csokit, hogy jobban menjen a munka. Ekkor jutott eszembe az ötlet, hogy beállok segíteni egy kicsit, nagyon jó fejek voltak, miközben beszélgettünk. Nagyon tisztelem egyébként őket, hogy a szakadó esőben és a rekkenő hőségben is helytállnak. Kellett egy kis idő, hogy belejöjjek a mutatványba, de végül az egyik követ én tettem a helyére. Így hát, ha valaki esetleg elesik majd benne, nyugodtan szidhat engem” – reagált a lap érdeklődésére a politikus.

A Schmuck Andorrol készült fotókat ide kattintva tekinthetik meg!

Nyitókép: Schmuck Andor Facebook-oldala

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. augusztus 14. 20:10
Ez a dagadt zsidó minden, csak nem ismert.
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 14. 19:04
A partvisnyélen támaszkodás egész élethűen megy neki, de amikor meg kellett volna fognia a nyelét, az olyan életidegen, mint amikor Karigeri a macskáját simogatta egy kampányképen.
Box Hill
2023. augusztus 14. 18:22
Bullshit artist.
Cillei-Ulrich
2023. augusztus 14. 18:08
Akkor annyi az utaknak. Ez soha nem dolgozott még életében fizikai munkát. A név kötelez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!