Ukrán diákokat láttak vendégül a Körmendi Rendvédelmi Technikumban

2023. augusztus 08. 08:45

Több mint száz gyermek nyaralhatott Magyarországon a rendőrség jóvoltából.

2023. augusztus 08. 08:45

„2023. július 28. és augusztus 07. között ukrán iskolások, és tanáraik voltak a vendégeink. A Zaporizzsjai területről érkezett 12-16 éves diákok és kísérőik a Körmendi Rendvédelmi Technikumban kaptak szállást, teljes ellátást, és - reméljük – felejthetetlen programokon vehettek részt” – írta a Körmendi Rendvédelmi Technikum a közösségi oldalán. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Készenléti Rendőrség három buszt biztosított számukra, így 109 vendéget 10 napon keresztül minden nap 3-3 csoportra osztva tudták különböző programokra elvinni. A programok szervezői, illetve a kísérők a tanintézet oktatói, munkatársai voltak. A diákok többek között ellátogattak a keszthelyi Festetics-kastélyba, az Országházba, valamint kikapcsolódhattak a Balaton mellett. 

Megtiszteltetés, hogy vendégül láthattunk benneteket, köszönjük a felszabadult, vidám órákat! Gondolatban veletek vagyunk kedves új barátaink!

– írta a szervezet a bejegyzésében. 

***

Nyitókép: Körmendi Rendvédelmi Technikum Facebook-oldala 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnmn
2023. augusztus 09. 15:19
Várjuk az ukrán sajtó híreit hogy zaklatták őket, fegyvert fogtak rájuk, éheztették őket.....
alenka
2023. augusztus 08. 21:46
Diákok,tanarok- ukrajnabol?....vendégségben.miert,mar nem itt élősködnek?....szidják a magyarokat és mocskoskodnak....pestises patkányok....mind.
alexandrosz-2
2023. augusztus 08. 19:14
Van annak valami patkányosan nyomorult stichje, amikor a csicska magyarokba a még csicskább hohol gecik is szabadon belerugdoshatnak. Bármilyen ürügggyel. Bárki. Munkácsi polgarmester, a zöld zsidó bunkergoblin, vagy valamelyik huszadrangú samesza, pénzünkön utaztatott pici hohol táncos patkányok... Mi meg szar csicska senkikként, bemtéri zsidó moszados geciknek alávetve pénzeljük, látjuk el üzemanyaggal, élelmiszerrel, gyógyszerrel, hadfelszereleséssel a minket rugdosó patkány hoholokat, hálául a válogatott aljasságaikért. Évek óta. A hazánkat gyáva szar senkik vezetik.
Dunhill67
2023. augusztus 08. 18:40
nyaraljanak herszonban(vagy ahogy hívják)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!