Újabb hőbörgő színész: „Arra nevelem a lányaimat, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni!”

2023. augusztus 02. 13:03

Dietz Gusztáv szerint ha az ember nem „Rákay-féle szuperprodukcióban szerepel”, örül, ha rendesen be tud rúgni a forgatás végén.

2023. augusztus 02. 13:03
Dietz Gusztáv

Dietz Gusztáv színész volt az RTL vendége. A színészt annak kapcsán hívták be, hogy az Eufória színésze, Angus Cloud túladagolásban meghalt, miután az édesapja halála elindította egy lejtőn. Dietz 10 évig volt heroinfüggő, öngyilkossággal is fenyegetőzött korábban. Az interjúban elmondta, 

„Minden mindegy volt, az is mindegy volt, hogy megdöglök. Volt is pár alkalom, hogy újra kellett éleszteni. De nem mondanám, hogy megijedtem volna tőle, nem volt vesztenivalóm”

Ezek mellett árulta el, hogy a színész szakma szerinte Magyarországon is sokakat megrág, kiköp – „látunk színészeket a jelenet előtt húzóra meginni fél liter vodkát”. Megjegyezte, ha az ember nem „Rákay-féle szuperprodukcióban szerepel”, örül, ha rendesen be tud rúgni a forgatás végén.

Arról is beszélt a színész, hogy nem érdekli, hogy a lányai milyen jegyet kapnak fizikából vagy matematikából, de a zene, a sport és a nyelvtanulás kötelező: 

„Arra nevelem őket, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni, ehhez próbálok nekik megadni mindent”

– tette hozzá.

Nyitókép: Képernyőkép/RTL

 

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2023. augusztus 19. 14:25
Ahogy egyszer egy kommentelő írta itt: remélem olyan szarul élnek, mint ahogy mondják. Mert azt érdemelnék!!
Macskabarát
2023. augusztus 19. 12:47
Ez szerencsétlen ember! Csak azt tudom kérdezni, miért szemlézik. A nyomorult, hit nélküli ember sajnálatos. A tanulság nem jön át.
makutsi
2023. augusztus 11. 08:22
Úgy tudom, ez az ember nem színész, hanem ketrecharcos. Ez persze semmit nem von le az érdemeiből. Elég jól néz ki, és volt szépségkirálynő a felesége. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy fikarcnyit is értene a világ dolgaihoz. És ráadásul hazaszeretet egy csppnyi sem szorult belé.
Reszelő Aladár
2023. augusztus 10. 14:48
Ha csak egyszer is olyan szar lett volna az egészségügy, mint amilyennek az egyszeri belpesti lipsi gondolja, akkor most nem kellene egy újabb színész rinyáját olvasni és az RTL is hívhatott valami értelmesebb vendéget. A lányainak pedig boldogulást kívánok. Gondoljanak csak Londonban is 12 óra mosogatás után a pakisztáni lakótársak mellett is arra, hogy az még mindig sokkal jobb mint Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!