Tóth Gabi már a nevét is megváltoztatta

2023. augusztus 16. 14:16

A közösségi oldalán változtatta nevét az énekesnő.

2023. augusztus 16. 14:16

Tóth Gabi Facebook-oldalán már meg is változtatta a vezetéknevét: egy héttel azután, hogy bejelentette válását Krausz Gábor séffel, a közösségi oldalán már leánykori nevén van fent az énekesnő. A pár nem közölte, mi miatt szakítottak, ám a pletykák szerint egy harmadik fél van a történetben. 

Míg korábban privát oldalán az énekes Krausz-Tóth Gabriella, mostanra a követők és ismerősök Tóth Gabriella név alatt találkozhatnak vele. A nyilvános, követők számára fenntartott oldalon továbbra is Tóth Gabi néven van fent az énekesnő. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 17. 13:59
FricskaGabi…
need-info
2023. augusztus 17. 08:27
Tod Gábor lett a neve, miután átoperáltatta magát...
luxusbatar
2023. augusztus 17. 06:44
Huhhh....a hozázólók 90% ballibbant trollgeci. Ezek mind-mind elhiszik, ha tótgabi válik, akkor majd orbán megbukik. :DDDDD Az, hogy gréci a farkát veri, nem viszi át az ingerküszöböt. Vagyhogy a vén kujon drágabolgárúr mellékesben mivel keresia kenyerét. De tótgabi, az igen. Szerintem ezek jobben szerelmesek tótgabiba, mint bárki más. Csak nem merik bevallani, és mint az óvodások inkább meghúzzák a haját... :DDDD
faramuci
2023. augusztus 17. 06:34
Tanulság: Alacsony érzelmi inteligenciával ,és kifogásolható erkölccsel megáldott celebeket nem alkalmazunk egy konzervatív kormány országimázs arcaként!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!