Tordai Bence beszólt Donáth Annának: Nem az ünneplés felesleges, de lehet másképpen, olcsóbban

2023. augusztus 18. 18:38

A Párbeszéd politikusa szerint szomorú, hogy egy párt fiatal vezetője sem tud leszakadni az „ósdi tűzijátékról”.

2023. augusztus 18. 18:38
null

Facebook-oldalán reagált Tordai Bence Donáth Anna azon kijelentésére, mely szerint „a tűzijáték nem felesleges, augusztus 20-a méltó megünneplést érdemel.”

Mint írta, „a lilák nem zöldek: szomorú, hogy 2023-ban egy önmagát »21. századinak« hirdető párt fiatal vezetője 

sem tud leszakadni az egészségünkre káros, környezetszennyező, az állatokat terrorizáló, ósdi tűzijátékról”.

„Szelídebben és olcsóbban is lehet ünnepelni”

Majd azzal folytatta, „Anna, értsd jól: nem az ünneplés felesleges, de lehet másképpen, szelídebben, olcsóbban, ugyanakkor nem kevésbé látványosan ünnepelni: fényfestéssel, lézershow-val, drónokkal, vízjátékkal, robbanások helyett zenével és így tovább”.

„A liláknak kívánok több nyitottságot az új dolgokra, Magyarországnak pedig boldog, zöldebb születésnapot!” – zárta gondolatait Tordai Bence.

Tordai Bence teljes bejegyzését alább olvashatják:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Donáth Anna

Facebook

Idézőjel

Augusztus 20-a nem a kormány ünnepe.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. augusztus 22. 11:20
Demagógok! Horn Gyula szobrára miért nem sajnáltátok a pénzt? Éhezők szájától vontátok meg a falatot a véreskezű, aljas, szemét szobráért!
bagira002
2023. augusztus 21. 03:26
Sokkal olcsóbb lett volna Tordai kézzel egyenként magasról leengedi nem lövik ki , olyan rendőrség felé dobott módszerrel .
KBA98
2023. augusztus 19. 11:34
Ti szemetek vagytok, szavatok nincs!
kovsa
2023. augusztus 19. 07:29
Nos, nem tudom, de mintha a tűzijáték eredeti célja és értelme a gonosz szellemek elűzése lett volna. Kiűzni a gonosz szellemeket a jóemberek közül. Például Tordai Bencéből és Donáth Annából is ki kellene már végre űzni a gonoszt. Javasolnám, hogy nekik kiemelt helyről, a fellövések középpontjából kelljen nézniük a tűzijátékot. Hátha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!