Születésnapi bulinak indult, iszogattak a vendégek, aztán késelés lett belőle

2023. augusztus 27. 16:35

Az elkövető késsel szúrta meg az áldozatát, majd egy farúddal is megütötte.

2023. augusztus 27. 16:35
null

2023. augusztus 11-én éjjel Hódmezővásárhelyen, a gyanúsított lakóhelyén születésnapi partit tartottak, amelyen a sértett is részt vett. A mulatságon mindkét férfi ittas állapotba került – közölte a Főügyészség.

A sértett viselkedése feszültséget generált a gyanúsított férfiban, ezért ordítozni kezdett az utcán.

Ezt követően dulakodni kezdett a másik féllel, akit megszúrt egy késsel és egy farúddal is megütött. A sértett kritikus állapotba került, ezért sürgősségi műtéti beavatkozást kellett rajta elvégezni, aminek köszönhetően megmentették az életét.

Az is kiderült, hogy az erőszakos cselekmény elkövetése után a gyanúsított ismeretlen helyre távozott, ahol végül augusztus 22-én elfogták a rendőrök.

A főügyészség az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a szökés, illetve elrejtőzés tényére és veszélyére, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélyére, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

***

Nyitókép: Főügyészség

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. augusztus 28. 12:27
More?
nempolitizalok-0
2023. augusztus 27. 18:31
Ilyenkor ki kell segíteni a vitatkozó feleket kézigránátokkal.
EX_Terminator
2023. augusztus 27. 18:07
VELETEK ÉS A HOZZÁTOK HASONLÓ SZARHÁZIAKKAL MINDEN KÖZÖSKÖDÉS TÁRGYALÁS EGYSZER ÉS MINDENKORRA ÖRÖKRE ÉS VÉGLEGESEN KI VAN ZÁRVA! ÉS AKÁRMIT IS TEGYETEK CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG ÜTVE LESZTEK ÉRTE.
DE JÓ
2023. augusztus 27. 17:41
Ugandai Bubu 16:44: Ne erőlködj buzikám! Szánalmas ostobaság a hazai hulladék bűnözéssel próbálni igazolni az illegális migráció, a párhuzamos társadalmak és a migráns bűnözés létét és elfogadhatóságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!