Szántó Imrét megrázta a halálra késelt csabai bokszoló tragédiájának híre

2023. augusztus 16. 14:08

Megrázta a magyar ökölvívó társadalmat a volt válogatott bokszoló, Szabó Sándor tragikus halála. Szántó Imre, a legendás bokszkapitány is szomorúan emlékezett az egykori versenyzőre.

2023. augusztus 16. 14:08
Sal Endre
Sal Endre

Mint a Mandiner is beszámolt róla, Szabó Sándort Békéscsabán késelte meg egy 27 éves férfi. Az egykori élsportolót és bokszolót azonnal kórházba szállították, ám az életét már nem tudták megmenteni. Szántó Imre, a magyar ökölvívás legendás alakja, aki sokáig szövetségi kapitányként irányította a válogatottat, megdöbbent Szabó Sándor halálhírén. Jól ismerte, hiszen annak idején az ifjúsági válogatottnál és a felnőtt keretnél is dolgozott vele. A következőket mondta a Mandinernek:

„Nagyon sajnálom szegényt, hogy ilyen fiatalon és ilyen tragikus körülmények között vesztette el az életét 

és nagyon sajnálom a családját is a feldolgozhatatlan tragédia miatt. Sanyit már ifjúsági versenyzőként ismertem, később a felnőtt csapathoz is odavettem, mert alkalmasnak láttam arra, hogy később edzőként dolgozzon. Fejlődni akart és edző is lett belőle. Békéscsaba és környéke mindig is jó bokszbázis volt, Sándor is onnan került ki. Tisztességes, rendes sportember volt, megrendített a halálhíre” – összegzett Szántó Imre.

A 27 éves tettes végül feladta magát. Fotó: police.hu

Ezt is ajánljuk a témában

Közben a Blikk az elhunyt sportember özvegyével is beszélt Ő a nagyfiától értesült arról, hogy a férjét a négycsillagos hotel teraszán megkéselték. Az asszony egyből a kórházat hívta, ahol aztán közölték vele a tragikus hírt, hogy 

az életét már nem tudták megmenteni. 

Mint elmondta, a férje a Magyar Pünkösdi Egyház biztonság részlegének volt a vezetője és őt értesítették, ha a szállodánál atrocitás történt. Mint tegnap este. Az 53 éves sportember gyilkosa, K. Tamás Márió végül a monori rendőrkapitányságon feladta magát. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. augusztus 16. 17:44
Ugyan, csak a kis Máriócska próbálgatta az oroszlánkörmeit. Szuper Márió most kezdi majd a börtönakadémiát. Egy ígéretes cigánybűnözői karrier kezdete..
Zolotarjov
2023. augusztus 16. 16:24
Cigánybűnözés rovatunkat olvashatták.,
Mandiner444hu
2023. augusztus 16. 15:04
Toroczkai: augusztus 29-ét a cigánybűnözés áldozatainak emléknapjává nyilvánítjuk Az alábbiakat posztolta az X-en (korábban Twitter): Eljött az ideje annak, hogy most már a cigánybűnözés áldozatainak is legyen emléknapja! Ezúttal egy országosan ismert sportembert, tisztességes családapát, sokunk által ismert barátot gyilkoltak meg a bűnözők. Békéscsabán Szabó Sándort, az ökölvívó-válogatott egykori edzőjét késelték halálra. Eközben újra Pilisről kaptam hírt, ahol most egy kerekesszékben ülő idős férfit vertek meg az utcán egy cigiért, egy fiatal cigány férfi és egy nő. De az egész országból, ahol állítólag rend van, érkeznek az ehhez hasonló hírek. Augusztus 29-én, Budapesten ezért nagy demonstrációra készülünk, és ezt a napot, amely az első országos felháborodást és nemzetközi ügyet kiváltó zámolyi lincselés napja (1999. augusztus 29.), a cigánybűnözés áldozatainak emléknapjává is nyilvánítjuk! Elég volt!
Mandiner444hu
2023. augusztus 16. 15:01
600 éve integrálhatatlanok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!