Nem lesz baj ebből a sok dicső fasisztából?

2023. augusztus 21. 19:02

Ide nekünk a fasisztát is.

2023. augusztus 21. 19:02
null
Dési János
Dési János
Klubrádió

„Igen, világbajnokok lettünk. Mondjuk az infláció mértékéből. De ez mégiscsak szép siker, amelyre valamennyien büszkék lehetünk és még stadiont sem kell hozzá Mészárosnak építenie – habár azt ő álmából felkeltve félkézzel is tud. Micsoda félkéz. Micsoda homlok. Micsoda?

Mint tudjuk, a zéró tolerancia határozott kormányzati elvének megfelelően azonnal elbocsátották azt a biztonsági őrt, aki a nyakán SS-jelet viselt. Az ilyesmi valóban tűrhetetlen. Kétségtelen, a hónalj tetoválás a vércsoporttal annyival jobb volt az elődöknél, hogy azt nehezebben lehetett nyilvános helyen fotografálni. Szóval SS-jel nincs a tarkón – nagyon helyes. Miközben azokban a pillanatokban, amikor a megtévedt zsoldost éppen kirúgták, párszáz méterrel arrébb, a mosolygó köztársasági elnök magas állami kitüntetést ad egy fickónak, aki évről évre neonáci provokációt szervez az úgynevezett kitörés napját. Zéró tolerancia – olyan ez, mint a zéró növekedés.

Kitüntetés a neonáci esemény kreátorának, amivel idevonzza évről évre fél Európa derék fasisztáit és a mi hazai nyilaskásainkat. Jutalmat érdemel.

Ide nekünk a fasisztát is.

A szélsőjobb szavazó is csak fideszes a lelke mélyén, ráadásul erőszakértelmére, engesztelhetetlen gyűlöletére és korlátolt izzadságszagára komoly a szükséglet, amikor folyik a cigányozás, a buzizás és a fóliába csomagolás.

Pozitív zéró tolerancia, amelynek előjele a mi neonácink.

A mi neonácijaink kicsit sárgák, kicsit savanyúak - de se kiköpni, se lenyelni nem bírjuk őket.

Tiéd a neonáci, magadnak műveled.

Van azonban egy pici probléma. Москва, Москва, у нас небольшая проблема. Most ne tessék azt úgy nézni, hogy nácibácsit államilag kicsit kitömjük pénzzel, kitüntetéssel.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarpibp
2023. augusztus 26. 05:23
Tudod majom az egész nácizást, fasisztázást a baloldal találta ki és átírták a valóságot azért, hogy ezt mindenhol el lehessen sütni. Miért nem.mondjátok ki rendesen, hogy a nácik szocialisták? Miért nem beszéltek arról, hogy a fasiszták kommunista alapon jöttek létre? A megölt, megnyomorított emberek számát illetően a baloldali eszmék vezetnek, minden 20. századi népírtás mögött baloldali eszmék vannak. Leni, Sztálin, Rákosi, Biszku, stb. az ázsiai, dél amerikai, afrikai kommunista söpredék több 100 millió embert ölt meg.
Szuperszig
2023. augusztus 23. 18:43
Nem lehet, hogy ezek a zsiráfok maguk fasiszták?
DE JÓ
2023. augusztus 22. 17:43
B.meg, ezek a zsidók semmiből nem tanulnak...
Osztap_Bender
2023. augusztus 22. 16:34
Nem lesz baj ebből a sok dicső fasisztából? De bizony nagy baj lesz ebből a fasisztázásból zsidókám! Akkora, hogy olyat még nem is láttál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!