Halálra gázolt egy idős nőt a 2-es villamos

2023. augusztus 04. 07:45

A Fővám térnél történt az eset.

2023. augusztus 04. 07:45

A Bors arról ír, hogy szerdán este a 2-es villamos elgázolt egy idős nőt a Fővám téren. Mint kiderült, a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó 2-es villamos épp a megálló felé ment, de valami miatt nem állt meg: az okát egyelőre nem tudni.

A nő egy Közvágóhíd felé tartó villamosra sietett, ezért lépett a sínekre.

A baleset után súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol később belehalt sérüléseibe.

A BKK a cikk megjelenése arról tájékoztatott, hogy az ügyet a rendőrség vizsgálja, az ő feladatuk feltárni, hogy „milyen tényezők (emberi, műszaki) játszhattak közre a tragikus esemény bekövetkeztében”. Hozzáteszik: „minden üzemkezdet előtt a telephelyeken megtörténik a járművek ellenőrzése és karbantartása. Forgalomba csak olyan jármű kerülhet, amely megfelel a hatósági szabályoknak, és nem veszélyezteti a közlekedés biztonságos fenntartását”.

Nyitókép: MTVA/Róka László

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. augusztus 04. 09:06
Egyszer a Nagyvárad téren ketten rántottak vissza egy öregasszonyt a villamos alól, ugyanez volt, egy műszaki hibás négyeshatos csatolt Ganz ment át a megállón kb. 20 km/h-val az öreglány rástartolt, nem érdekelte, hogy nem áll meg. Ha nem fogják meg, beesik a két kocsi közé. Így is megkente a képét egy kicsit. Erre mondta az egyik öreg vezér a 24-esen, hogy ha egy nagy sárga labda gurulna a megállóban, arra is fölszállnának.
Jajdejónekünk
2023. augusztus 04. 08:43
Nem egy vékony, magas, vigyorgó főbolgármestert?
connorj
2023. augusztus 04. 08:24
☹️☹️☹️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!