Nálunk tényleg semminek nincs semmilyen következménye?

2023. augusztus 28. 20:42

Az elhallgatás, a sunnyogás jelensége, a mutyi, a ködösítés, a párásítás, a nagy büdös semmi, az őszintétlenség és hazudozás. Ebből elég volt!

2023. augusztus 28. 20:42
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Tehát úgy zajlik az élet (?) az Újpest körül, mintha nem arról szóltak volna a hírek még pár hete is, hogy szegény Duchatelet végre megszabadulhat a már számára is terhet jelentő »csapattól«.

Miféle magyar nyilvánosság ez? Miféle magyar nyilvánosság az, ahol egyszer csak minden lap, minden résztvevő, minden érdekelt úgy tesz, mintha semmilyen hír sem lett volna a várva várt tulajdonosváltásról Újpesten?

Nálunk tényleg semminek nincs semmilyen következménye? Így, ilyen őszintétlenül egyszerűen nem élhetünk. Sem a rendszerváltással, sem az elmúlt harminc év történéseivel, sem a jelenünkkel kapcsolatban. Ami ugyanis az Újpest körül is történik, az nem csak önmagáról szól: az egy jelenség, ami minket jellemez. Az elhallgatás, a sunnyogás jelensége, a mutyi, a ködösítés, a párásítás, a nagy büdös semmi, az őszintétlenség és hazudozás. Ebből elég volt! Aki ezen segíteni tud – és szerintem van ilyen ember –, az tegye meg azonnal!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. augusztus 29. 13:40
llnnhegyio1-2: Tudom, ügy van kialakítva a rendszer, hogy bizonyos szint felett se következmény, se felelősség.
llnnhegyi
2023. augusztus 29. 12:49
Pelso j., Pelso j. ! -:)))) Hát mi ennek kurvára örülünk! Sőt,el is várjuk,hogy így történjen. Az MJK tömegei nyihognak,vihognak, nevetgélnek.. Jobban tennéd Te is,ha így tennél! A világmegváltó moslékkoalíciósok teszik a dolgukat! Jól van na! A nagy semmit! Hajrá MJK!
Polgári attitűd
2023. augusztus 29. 09:31
"Nálunk tényleg semminek nincs semmilyen következménye?" Nálunk? Nincs. Lásd: Európa bajnok infláció, reáljövedelem-csökkenés, forintárfolyam, stb.
ekeke1
2023. augusztus 29. 06:57
Nem tudom pontosan mit akart Fricz ezzel a cikkel.. De azt látom hogy magyarországi sportteleviziokban Al Ittihad v Al Nassr. meccseket közvetítenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!