Megállt az M1-es belső sávjában, aztán elsétált vécézni, majd szép komótosan visszament a kocsijához (VIDEÓ)

2023. augusztus 28. 21:50

Nem foglalkozott vele, hogy közben állt miatta a forgalom.

2023. augusztus 28. 21:50

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. (MKIF) Facebookon osztott meg egy meglepő videót, amelyen jól látható, ahogy egy férfi megáll az M1-es autópálya belső sávjában, majd a kamionok között kisétál az út szélére, hogy könnyítsen magán.

Ezt követően ugyanolyan komótosan sétál vissza és száll be az autójába, amely mögött addigra már egy komoly sor feltorlódott.

„Sokszor elmondtuk már, de továbbra is kérjük, hogy a pihenőhelyek mosdóit használjuk és ne az autópálya más részeit” – írják a Facebook-bejegyzésben.

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 29. 12:35
Vezetni csak megfelelő egészségi, mentális állapotban lehet. Más is kiugrik az autóból, ha darázs van bennt. És nem szabad vezetni, ha nem vagy megfelelő egészségi állapotban. ha kötözködésileg áll meg valaki, akár oda nem való gyalogos és leragasztja magát, az nem kóser. Nyilván ez nem ragasztót evett.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 29. 09:25
A szabály az, hogy a leállósávon megbüntetnek, azt nem akarta igénybe venni. Itt meg nyilván olyan lassan ment a sor, hogy szükségintézkedésre volt szükség. Szeretném ha végre a Kreszben is lenne annyi valós tartalom, hogy a szabály megsértése okán való büntetés az adott helyzetben, forgalmi-látási-időjárási körülményekhez is igazodna. És a büntetés mértéke is, és az elkövető zsebe szerint is. Régen is volt ilyen, és bizonyos eus országokban most is van. Volt ilyen régen, meggyőztem a rendőrt, hogy ami történt az adott időpontban, helyzetben semmilyen veszélyhelyzetet, más közlekedőknek akadályt, társadalmi veszélyt nem okozott. A szóbeli feddéssel meg egyetértettem. Ő meg azzal, hogy ez nem feljelentésnek való, még helyszíni bírságnak sem.
vapepe
2023. augusztus 29. 08:57
A kezelő felhívása nem azt kifogásolja, hogy nem húzódott a leállósávba, hanem, hogy a pálya melletti füves térségre piszkolt. Esetleg a kezelő meg oldja meg, hogy vagy kilométerenként legyen árnyékszék, vagy ne legyenek dugók. Melyikét vállalja be kioktatás helyett? Tegnap fél óra alatt tettem meg 3 kilométert az M5-ösön munka után (gyalog sem lett volna lassabb). Szerencsére nem kellett brunyálnom.
Zsolakomarom
2023. augusztus 29. 08:51
folyamatosan ez van az M1-en, a kamionok egysavositottak DE, Ork ban megis olimpiarol almodik, nem arrol, hogy az orszag utoeren elferjenek a kocsik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!