Marco Rossi már harmadosztályú játékost is beválogathat a csapatába

2023. augusztus 06. 09:48

A nagyszülei révén magyar származású Callum Styles tavaly mutatkozott be a magyar válogatottban, és stabil kerettag volt debütálása óta.

2023. augusztus 06. 09:48

Callum Styles végig játszott angol klubja, a Barnsley idénybeli első meccsén, amelyen 7-0-s győzelmet aratott a Port Vale ellen – írja a Magyar Nemzet. A mérkőzést a League One első fordulójában rendezték, mostantól tehát elmondható, hogy harmadosztályú játékosa is van Marco Rossi magyar válogatott keretének.

Styles az előző idényben a Millwall színeiben szerepelt kölcsönben, amellyel még a Premier League-be való feljutásért volt harcban. A nyáron azonban vissza kellett térnie a Barnsley-hoz, bár egész nyáron remény volt rá, hogy el tud igazolni, a másodosztályú Watforddal tárgyalt, sőt a Fradi is szóba került, ám végül nem történt meg a csapatcsere.

A 3,5 millió eurós értékű Styles holtversenyben a második legdrágább játékos a League One mezőnyében, 

mindössze a Reading védője, Tom Holmes ér nála többet, 5 millió eurót. A nagyszülei révén magyar származású Styles tavaly mutatkozott be a magyar válogatottban, amikor Marco Rossi arra figyelt fel, hogy a Championshipben kiemelkedően futballozott. A sérülését leszámítva stabil kerettag volt debütálása óta Rossi válogatottjában, legutóbb júniusban a Montenegró és Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőkön is játszott.

Nyitókép: Facebook/Milwall

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2023. augusztus 06. 13:58
micsoda ostoba és kretén címadás ez megint a mandiner szakmunkásbloggerétől...
blanconegro
2023. augusztus 06. 12:20
Angol harmadosztály. Jobb mint a magyar nb1.
connorj
2023. augusztus 06. 11:40
A gólok: https://m.youtube.com/watch?v=FNTjBSv2nQ4
connorj
2023. augusztus 06. 11:30
Marco! Addig nem mehecc nyugdíjba, amíg ezeket még nem verjük: https://m.youtube.com/watch?v=PrvY22etBHo&t=12s&pp=ygURUm9tYW5pYSB1bmdhcmkgMyA%3D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!