Karácsony nem tudja, kitől van a pénz, de kitart a mikroadományos elmélete mellett

2023. augusztus 04. 16:39

A főpolgármester szerint Perjés Gábornak nincs miért magyarázkodnia.

2023. augusztus 04. 16:39
KARÁCSONY Gergely

Több mint egy hónapja tart már a 99 Mozgalom pénzügyi botránya, amelyben a NAV költségvetési csalás gyanúja miatt indított nyomozást.

Karácsony Gergely főpolgármestert a Mediaworks munkatársai arról kérdezték, továbbra is azt állítja-e, hogy az egyesület bankszámlájára Perjés Gábor által 19 részletben befizetett összeg mikroadományokból gyűlt össze. Karácsony azt mondta, továbbra is ezt gondolja, de mivel az adományozás anonim módon történt, nem tudja megmondani, pontosan kiktől érkezhetett a pénz.

 

A főpolgármester hangoztatta, hogy ez a magyar történelem legrészletesebben vizsgált kampánya, és további részletekkel nem tud szolgálni.

 

Azzal kapcsolatban, hogy Perjés Gábor mondott-e neki valamit a pénzekről, azt mondta, szoktak beszélgetni egymással, de Perjésnek nincs miért magyarázkodnia.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
 


 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. augusztus 05. 03:12
Nem kell magyarázkodni. Irány a böri.
Orange79
2023. augusztus 04. 23:58
Javaslom, hogy mikrobüntetésként kapjon kétszeres életfogytiglant.
gekk
2023. augusztus 04. 19:53
FeketeFehér 2023. augusztus 04. 17:39 500 milliót a fidesz fél nap alatt eltapsol a saját kampányára. Na ja. Csakhogy ez orbanisztán, itt annyit lop, harácsol, hazudik orbit és bandája, amennyit akar. Karácsony síbolt, bűnös? Nyomozzanak utána, ugyanúgy, mint orbiték százmilliárdjai ügyében. De ugye ez csak álom, hiszen orbitcipolla ajkán csüng még mindig cirka három millió agymosott. Moslékország ez mára a javából. Pusztul is rendesen. " száz év múlva kit tud itt magyarul?"
gekk
2023. augusztus 04. 19:42
Orbiték sleppje tudja, honnan vannak a százmilliárdok, de kussol, hiszen ebből él gondtalanul, az ostoba szavazoncainak meg mindegy, mennyi pénzt szór el, lopat el a gazda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!