Jézus is magyar volt, mert így írjuk a nevét és nem úgy, hogy ישוע

2023. augusztus 14. 07:19

Értsük meg Gyopáros kormánybiztost!

2023. augusztus 14. 07:19
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Kissé megkésve jutott el hozzám a hír, amely szerint egy bizonyos Gyopáros Alpár nevű (van, ki e nevet nem ismeri?) fideszes kormánybiztos azt találta mondani, hogy Sándor Fegyír nem magyar ember, hiszen cirill betűkkel írták a nevét. Aki a fenti hírrel összefüggésben vadállati hülyeséget emleget, az téved. Értsük meg Gyopáros kormánybiztost, akinek roppant mód fájhat, hogy amikor amúgy is fogyóban a magyar, Sándor Fegyírről is az derül ki, hogy 

ő sem magyar, hiszen cirill betűkkel írták le a nevét.

Vigasztaljuk meg Gyopáros kormánybiztost íziben, hogy igaz, Sándor Fegyír nem magyar ember, viszont magyar ember volt például Arisztotelész, akinek a nevét így írjuk és nem úgy, hogy Ἀριστοτέλης, továbbá magyar ember volt Dosztojevszkij, mert így írjuk a nevét és nem úgy, hogy Достоевский, s ami a legfőbb, hogy Jézus is magyar volt, mert így írjuk a nevét és nem úgy, hogy ישוע. És máris lőn egy örömtől ragyogó, boldog Gyopáros kormánybiztosunk, aki kezdi megsejteni, hogy innentől kezdve nagyon sok magyarra találhat rá, csak nem szabad feladni, szorgalmasan keresgélni kell őket.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. augusztus 14. 21:44
Ki nem szarja le, hogy egy antimagyar aljas zsidó mit hazudozik? A cuckoldkonzi mandineres mesügék zabálják ész nélkül, naponta tolják a pofánkba. Le kell szarni. A mandineres felszopóival együtt.
bokrosbirka
2023. augusztus 14. 21:31
Gábor Gyuri zsiráf, Te sosem leszel magyar csak álampolgár!
tapir32
2023. augusztus 14. 17:50
Nagy utat tett meg az ország a Kádár-korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében tette meg az ország, mint a Horn Gyula majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A kádárrendszer irigység és gyűlölet ideológiája arra alapozott, hogy az irigység és a gyűlölet az ember természetes érzése! A szocializáció folyamatában ezeket kellett volna legyőzni és meghaladni! Azért veszedelmes a szocializálatlanság liberális kultusza, mert egyenlő a gyűlölet és az irigység kultuszával! A liberális szocializálatlanság a kommunisták között termőtalajra lelt! Imigyen nőtt össze a liberalizmus a kommunista demagógiával! A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
tapir32
2023. augusztus 14. 16:59
Nagy utat tett meg az ország a Kádár-korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében tette meg az ország, mint a Horn Gyula majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A kádárrendszer irigység és gyűlölet ideológiája arra alapozott, hogy az irigység és a gyűlölet az ember természetes érzése! A szocializáció folyamatában ezeket kellett volna legyőzni és meghaladni! Ezért veszedelmes a szocializálatlanság liberális kultusza, ami egyenlő a gyűlölet és az irigység kultuszával! Imigyen nőtt össze a liberalizmus a kommunista demagógiával! A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!