Indul a Tranzit – Orbán Viktor is előadást tart

2023. augusztus 23. 11:15

Most is izgalmas viták várják a látogatókat a politikai fesztiválon.

2023. augusztus 23. 11:15
null

Csütörtökön kezdődik Tihanyban a Tranzit fesztivál, amelyen ismét parázs viták várhatók, miután több ellenzéki politikus is elfogadta a szervezők meghívását.

Ezt is ajánljuk a témában


A politikai dzsemborit csütörtök esti megnyitója után péntek délelőtt 10.30-kor Rogán Antal, Miniszerelnöki Kabinetirodát vezető miniszter tart majd előadást a gazdasági lehetőségekről az orosz-ukrán háború árnyékában. Izgalmasnak ígérkezik délután 14 órakor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltjének vitája hazánk helyzetéről, majd utána Dömötör Csaba és az új pártot alapító Mesterházy Attila csörtéje korunk kihívásairól. 

A nap legjelentősebb eseménye azonban Orbán Viktor miniszterelnök előadása lesz, amely 17.30 kor kezdődik majd. 

Szombat délelőtt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél majd hazánk lehetséges külpolitikai mozgásteréről. Délután a fideszes EP-képviselő Hidvéghi Balázs vitázik majd a Momentumos Tompos Mártonnal a jövő évi EP-választásról, de G. Fodor Gábor és Somogyi Zoltán is színpadra lép ül az Európai Unió szerepét boncolgatva. 

Ezt is ajánljuk a témában

A legtöbb vitát a fesztivál facebook-oldalán élőben lehet majd követni. 

A nyitóképen Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter előadást tart a magyar haderőfejlesztésről a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón a tihanyi Club Tihany Resort hotel és üdülőfaluban 2022. augusztus 26-án. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 25. 10:38
Regisztrált fidesz-közönség,csak a pártsajtó…kell még mondanom valamit,Ildikó? :(
Tárkány Álmos
2023. augusztus 23. 14:24
Ma még csak egy ujgur sámán sem jött?
Átoperált Kiscsoportos
2023. augusztus 23. 14:21
" llnnhegyio1-2 2023. augusztus 23. 13:53" Te örülsz pedig csak arra használnak, h ha vkinek kedve szottyan lehív az ereszről és kiéli rajtad az aberrációját ... de hát tudjuk: "A magyar genetikusan alattvaló." Szopnod kell ... hát szopatnak ... örülj, Kolhozcseléd! -------------------------------------------------------------- "Akkor vettük a legtöbb orosz gázt, amikor a legdrágább volt A gáz tőzsdei ára mostanában köbméterenként 250 forint körül alakul. A hozzánk érkező orosz gáz beszerzési ára egyelőre ennél jóval magasabb. A kormány valós piaci árnak 1020 forintot lőtt be tavaly júliusban, a vállalkozások pedig ennél is drágábban jutnak a gázhoz, ami durván megtolja az inflációt." A MOL részvényeket is a csúcson vették ... azóta nem tudtak leszokni a balfaszságról ... :))))))))))))
llnnhegyi
2023. augusztus 23. 13:53
A Fidesz elkönyvelheti a 2024-s és a 2026-s választásokat is. Fertelmes tébolyult libbcsikommcsik! Végetek van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!