Holtan találták meg az elszökött kengurut, szökése közben még lerúgta a szomszéd kutyáját

2023. augusztus 13. 18:33

Egy többmázsás bika ölhette meg Jacket, a móri kengurut.

2023. augusztus 13. 18:33

Holtan találták meg Jacket, a móri Doriniti Családi Farmról még szerdán elszökött egzotikus Bennett-kengurut. A KEMMA cikke szerint az erszényes a szomszéd farmon lerúgott egy kutyát menekülés közben, viszont egy többmázsás bika felülkerekedett rajta.

„A szomszéd hívott, hogy Jack bement a bikák közé és menjünk gyorsan. 

Amikor odaértünk láttuk, hogy a bika nekinyomja a kerítésnek a kengurut. 

Gyorsan elzavartuk és bementünk hozzá. Mintha még ugrott volna egyet, majd leült, rám nézett és eldőlt. Megpróbáltam újraéleszteni, de nem sikerült. Külsérelmi nyom nem látszik rajta, lehet, hogy belső sérülése lett, de az is előfordulhat, hogy a stressztől állt meg a szíve” – mondta György Anita, a kenguru gazdája.

György megjegyezte, biztosak abban, hogy valaki szándékosan engedte ki Jacket a kifutóból, hiszen a zár és a kerítés is érintetlen volt. A család kedvence volt szerinte, valamint azt gyanítja György, hogy Jack párja, Jill vemhes.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 14. 11:23
Tanulság: nem kell ugrálni.
nempolitizalok-0
2023. augusztus 14. 08:42
"A család kedvence volt szerinte, valamint azt gyanítja György, hogy Jack párja, Jill vemhes." Jámboréknak nem arrafelé volt a tábora?
Kormánypárti2
2023. augusztus 14. 08:03
Kimúlva, elpusztulva, jobblétre szenderedve, és még kitudja hány módon fejezhető még ki, ha már a "költőnek" nem tetszik a megdögölve. Az ilyen fogalmazással csak azt bizonyítják az elkövetők, hogy lelki defektes, a magyar nyelvet használni nem tudó nyomorultak.
pipa89
2023. augusztus 14. 07:46
Mit keres egy kenguru családi környezetben??? Szerencsétlen állat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!