Hiéna taxisokra figyelmeztetnek az atlétikai vb szervezői

2023. augusztus 22. 11:50

Volt olyan külföldi szurkoló, akit százezer forintért akartak elvinni.

2023. augusztus 22. 11:50

Cégjelzés nélküli taxisok vadásznak a budapesti atlétikai világbajnokság gyanútlan külföldi szurkolóira a Nemzeti Atlétikai Központ melletti benzinkútnál – figyelmeztettek kedden a rendezvény szervezői, akik azonnali intézkedést kérnek  a hatóságoktól. Hozzáteszik, a taxis hiénák csillagászati összegekért viszik el az utasokat a szállásukhoz. A közlemény szerint olyan esetről is érkezett bejelentés, hogy valakit százezer forintos összegért akartak elvinni.

„A Budapest 2023 Nzrt. csak hivatalos taxis társaságokkal javasolja az utazást, és levélben fordul Budapest Főváros Kormányhivatalához, amelytől azonnali intézkedést sürgetve kéri, hogy akadályozza meg, hogy további sérelem érje a vendégeket” – közölték, és hangsúlyozták, a szervezők megvédik a szurkolókat, és mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsék meg számukra.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. augusztus 22. 21:37
Miért is nem gondoltam mást ezekről? A tűlevelű se véletlenül emelte közel háromszorosára a reptéri tranzit díját.
pipa89
2023. augusztus 22. 13:22
NAV-ellenőröket a fővárosi placcra! A hiénákat begyűjteni, lakat alá rakni :)
nyugalom
2023. augusztus 22. 13:11
Keretik örökre kirúgni az ilyeneket! Szegyen!
nempolitizalok-0
2023. augusztus 22. 13:06
Varázslat: Ha elvennék a taxiját, egy héten belül nem lenne hiéna taxis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!